Evet Gaipten Sesler'le verdiğimiz 2. konser olucak Lithium olarak size başarılar dilioruz...
efendi_miagiea demiş ki:Andaçta dinledim sizi yanlış anlamayın ama maalesef çok kötüsünüz.sahneye çıkmak güzel bi olay tabiiki konser heycanı vs vs.ama sizin kendinizi geliştirip konser vermeniz için en az 3 5 yıla ihtiyacınız var.hatalarınızı söyleyim 1 Vokal felaket detone her şarkıyı yanlış tondan söylüyor 2 gitar ve bas gitar çok uyumlu değil bateri ritm kaçırıyor ayrıca gitar sololarının çoğu yanlış tondan girilmiş yanlış olmasa bile yanlış sesler ağırlıkta.böyle bir eleştiriye ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum ve sizi dinlemiş olan daha birçok kişide öyle düşünüyodur sanırım.müziğe saygı duyarak yapın benden size tavsiye.yaşlarınızın genç olması tecrübesiz olmanız olumsuz etkenlerden olabilirler ama the next highway grubu da hemen hemen sizin yaşlarınızda ve gayet iyi müzik yapıyolar.bence biraz dinley in.dediklerim çok ciddi eleştiriler ciddiye alsanız iyi olur.çok çalışmanız lazım.ayrıca playlistinizi çok sıradan ve basit bence adam gibi oturun veçalışın. insanların farklı şeyler dinlemeye ihtiyaçları var.umarım yazdıklarımı ciddiye alırsınız.en az bi kaç sene konsersiz sıkıçalışma derim ben.
Kimse demeye çalıştığımız şeyleri algılayamıyor heralde.ağzımızdan analarının karnından yeteneksiz çıkmışlar die bi laf çıkmadı.sadece konser vermeden önce uzunca bi süre çalışmaları gerek mesajı çıkıyor dediklerimizden.nasıl böyle anlaşılabiliyor onuda anlamadık şahsen.bence cevap vermeden önce bir kaç defa okuyunburaks demiş ki:Kimse anasının karnından profesionel, süper, başarılı doğmaz.. bunları sen çalışarak edinirsin...Bekleyin de adamlar kendilerini bi göstersinler...