Benimde ağzımdan... Lestathenaeum, HiPnO ve efendi_miagiea, Gaipten sesler için : ""analarının karnından yeteneksiz çıkmışlar"" demişler diye bir laf çıkmamış farkındaysan.. bence sende güzelce oku.. Ben (herkes ne düşünür ne yapar bilmem) demeye çalıştığınız şeyleri gayet güzel anlıyorum..Benim yaptığım yorum sizin yazılarınızın altına denk gelmiş... Size laf yetiştirmek gibi bir amacım yoktu.. Istesem direk olarak size hitap eden mesajlar yazardım...
"""bence cevap vermeden önce bir kaç defa okuyun
yazdıklarımızı,anlamıyorsanız ya cevap yazmayın yada en yakın danışma hattına nasıl mantıklı cevap verilebilineceği konusunda baş vurun.başarılar..."""
Bu tarz konuşmalar hoş değil, sataşmanın sebebini anlamış değilim... Herkes yorum yapıyordu, bende yaptım üsteleyerek söylüyorum senin yazının altına gelmiş... Durduk yere gerginlik yaratmayın bence...Ayrıca bir insanı daha tanımadan bu herif mantıksız demek yanlış olur... Umarım bu mesajımı da yanlış anlamazsın... Teşekkürler sizlerede başarılar, sevgiler...
"""bence cevap vermeden önce bir kaç defa okuyun
yazdıklarımızı,anlamıyorsanız ya cevap yazmayın yada en yakın danışma hattına nasıl mantıklı cevap verilebilineceği konusunda baş vurun.başarılar..."""
Bu tarz konuşmalar hoş değil, sataşmanın sebebini anlamış değilim... Herkes yorum yapıyordu, bende yaptım üsteleyerek söylüyorum senin yazının altına gelmiş... Durduk yere gerginlik yaratmayın bence...Ayrıca bir insanı daha tanımadan bu herif mantıksız demek yanlış olur... Umarım bu mesajımı da yanlış anlamazsın... Teşekkürler sizlerede başarılar, sevgiler...