Aynen ben de onu düşündüm... Mal gibi ekrana bakmışız sadece. Hani bunun üzerine şimdi bölümleri 2 defa izlemeye başladım.
Dizinin güzelliği de burada bence... Yani kılıç kalkan sahnesi olsa izlersin ve kim kimi kesmiş, kim kimi yatırmış 1 defada görürsün. Ama burada bir karakter çıkıp öyle şeyler söylüyor veya yapıyor ki, senaryo kabarık olduğundan ilk seferde anlayamıyor insan. Şimdi Baelish'in konuşmasından bahsediyor herkes, onu ben hatırlamıyorum bile, dolayısıyla tekrar izleyeceğim. Geçen gün yüzeysellikte çığır açan bir yorum okudum; "bu ne biçim sezon, kaç bölümdür Cofri piçi evlenecek mi evlenmeyecek mi onu bekliyoruz". Aynen bunu yazmış. Lan dedim sen nerenle izliyorsun bu diziyi, hani zorlasan böyle yorum çıkmaz, açıya bakar mısınız...
Benim aklım halen Jaime'nin havuz konuşmasında bu arada. Kitapta da efsaneydi, dizide de süper olmuş. Var böyle özellikle beklediğim sahneler, sezon bitince daha net konuşulur. Yakında fanboy olup Game of Thrones günleri düzenlerim zaten az kaldı, Kalamış Parkı'na techizatı kurup beraber izleriz. Galatasaraylılar gelmesin ama... şaka len şaka siz de gelin, Lannister değilsiniz ya.