Nasıl bulamıyorsunuz alt yazıları anlayamadım. Hemencecik çıkarıyor adamlar. Ayrıca hepiniz senelerdir müzik ve internet aleminin içinde olan, İngilizce kulağı sahibi adamlarsınız; kurtarın bünyenizi bu kolaycılıktan : ) Biraz uğraşsanız İngilizce alt yazıyla da her şeyi anlayabileceğinizi düşünüyorum. Ağır İskoç/İrlanda argosu yok sonuçta.
Ayrıca hiç bir şeyden korkmadım, fragmanlardan ve spoilerdan korktuğum kadar. Kitapları okumuş olsam bile bu böyle.
Dizi bir başlasın da alt yazı konusunda paslaşırız; unutmayın ki TORRENT OLMASA DAĞLARDA YAŞARDIK!
nimet? yahu izlediğim 20 tane dizinin belki altayzısı çok geç çıkarsa çıkıyor. dizimag olmayınca "house of cards" gibi eserleri haftalarca bekliyoruz. @Purgatory abi diyor İngilizce altyazıyla izleyin ama kevin spacey babanın politik dizisi yemez öyle. neyse konu dağılmasın. winter is coming!divxplanet gibi bir nimet varken, altyazıyı dert etmek?
https://thepiratebay.se/dizimagsız got nasıl olur bilemen 🙁
canım kardeşim, o dediğin kolaylıklar abd vb ülkeler için. adamlar Türkiye ye geldi diyelim. hadi sansür meselesine hiç girmiyorum. ülkenin ekonomisinin krize gittiği gayet açık. onu da geçtim haydi. yahu kol gibi vergi ödeyecekler. üstüne çevirmenlere para verecekler ki buranın anadili İngilizce değil. sonra sana aylık 80-100 arası kol gibi fatura çıkaracak. bu mu mis gibi? kaldı ki netflixte hbo,showtime,starz gibi kanalların dizileri ile İngiliz dizilerinin çok büyük bölümü olmayacak. hem dizimag vb. sitelerin hizmetini ver(e)meyecek hem de kol gibi ücret ödeyeceksin. bu şekilde uzak olsun buradan. yoksa 2 tane dizi izleme zevkimizi de resmi site geldi diye piç etmesinler.mevcut siteleri beğenmiyorsanız indirdin işte rahat rahat.Diyorum ya, bu ülkeye Netflix şart. Aylık, yıllık ücretleri var. Kesene göre paket alıyorsun, tonla dizi-filmi (filmden tam emin değilim) sorunsuz izliyorsun. Reklam yok, kanal logosu yok. Mis gibi.