selam arkadaşlar.dizmeyi planladığınız ya da hayalini kurduğunuz ekipmanları bu başlık altında yazmanızı isterken benim de 2 ay içinde dizmeyi planladığım ekipman hakkında yorumlarınızı dinlemek varsa yanlışlar ya da öneriler, bunları dile getirmenizi isterim :elsalla :metal :metal :metal
evet işte benim geleceğim bunlar olacak:
1-GİTAR: İBANEZ JS1200-CA
2-AMFİ: EPİPHONE VALVE JUNİOR HEAD TUBE(LAMBALI)+IBANEZ IS412CS KABİN
3-PEDALLAR: BOSS-DS1+BOSS CS 3 SUSTAİNER+VOX SATCHURATOR+CRYBABY 535Q WAH+CARL MARTİN SURF TREM+BOSS DB-2 BLUES DRİVER+BOSS OD-3 OVERDRİVE+BOSS GE-7 EQUALİZER+BOSS DD3 DELAY çok mu boss lu oldu ne 😀
OLAY BU KADAR BENDE.. Satriani delisiyim ona yakın tonlar için dizicem bunları.Eklemem ya da çıkarmam gereken bişi var mıdır önerileriniz çok önemli lütfen yazın. çok teşekkürler..
evet işte benim geleceğim bunlar olacak:
1-GİTAR: İBANEZ JS1200-CA
2-AMFİ: EPİPHONE VALVE JUNİOR HEAD TUBE(LAMBALI)+IBANEZ IS412CS KABİN
3-PEDALLAR: BOSS-DS1+BOSS CS 3 SUSTAİNER+VOX SATCHURATOR+CRYBABY 535Q WAH+CARL MARTİN SURF TREM+BOSS DB-2 BLUES DRİVER+BOSS OD-3 OVERDRİVE+BOSS GE-7 EQUALİZER+BOSS DD3 DELAY çok mu boss lu oldu ne 😀
OLAY BU KADAR BENDE.. Satriani delisiyim ona yakın tonlar için dizicem bunları.Eklemem ya da çıkarmam gereken bişi var mıdır önerileriniz çok önemli lütfen yazın. çok teşekkürler..