Biraz zorbalık gibi olacak ama en azından konu açabilmek için belirli bi mesaj sayısı yada ödül puanı barajı olsa. Sonuçta bu puanları elde edene kadar sitede belirli Bi vakit geçirmek zorundayız ve sitenin işleyişini mantığını kavrıyoruzYeni başlayanlar için alım satım rehberi açılmıştı geçen hafta. Ordada yazdım, e nihayetinde toplam 3 gün kullanılmış. 19 haziranda açılmış, son mesaj 21 haziranda atılmış ve kayıplara karışmış konu 🙂 Üzerinede rahat 20 tane nea alıyım laee konusu açılmıştır 1 hafta içinde...
Yeni Başlayanlar Için Alım-satım Rehberi
Hatta o konu açıldığı gün "benim param değerli, işim önemli, o konudan soramam, söyleyin onumu bunumu alıyım?" diye konu bile açılmıştı. Yani konuyu gördükleri halde oraya yazmayacak kadar empati yoksunu, eğitimsiz ve saygısızlar. Aynı o konuda bahsetiğim gibi.
Misal sadece ana sayfada 1 üyenin açtığı 4 başlık görüyorum şuan. Tele mi alcak, strat mı alacak, sap mı alacak, gövdemi alacak, squermi alacak, ibanez mi alacak, ne yapacak kendide bilmiyor can sıkıntısına açıyor öylesine. Konu çöplüğü.... Okulların kapanmasınında etkisi çok büyük tabi.
Bir şekilde önüne geçilebilirse çok iyi olacağı kanaatindeyim.
En azından yeni başlayanlar veya başlangıç ekipmanları diye bir ana dizin oluşturulması şart. Oraya açılan başlıklar ana sayfaya yansıtılmayabilir, başka diziinlere açılan konularda sorgusuz sualsiz silinip o dizine taşınabilir. Veyahut bu tip daha hangi enstrumanı çalacağına dahi karar vermemiş yeni üyeler forumu çöplüğe çevireceği anlaşıldığında bu üyelerin başlık açması sadece o yeni başlayanlar dizini ile sınırlanabilir.
Biraz zorbalık gibi olacak ama en azından konu açabilmek için belirli bi mesaj sayısı yada ödül puanı barajı olsa. Sonuçta bu puanları elde edene kadar sitede belirli Bi vakit geçirmek zorundayız ve sitenin işleyişini mantığını kavrıyoruz
Abi öyle oluncada daha büyük sıkıntı çıkıyor. Bu sefer mesaj sayısını doldurup konu açabilmek için aynı konuya arka arkaya 5 tane mesaj atan mı dersin, mesaj dahi yazmayıp alakasız alakasız tek bi smiley koyup gidenimi dersin, hayatında 3 boyutlu olarak dahi görmediği ekipmanı en iyisi bu diye önerenlerden zaten illallah ediyoruz bide "epiphone special 2 nasıldır?" diye başlık açabilmek için mesaj sayısı dolsun diye millete gibson custom önereni mi dersin.... Bu sefer iş daha b.ka sarıyor.
İlgili yöneticilere gesin 🙂
Arama kutusunun yanına sadece bu gifi koysakta bence iş görür 🤣Forumun arama kutusunu ışıklı neonlu yanardönerli yapmak ve ebadını 5 katına çıkartmak belki bir fayda sağlayabilir.