hiç sevmiyom ben bunları alternatifçi bunlar
ges-tapo demiş ki:Biraz uzun yazdım sanırım 2 gün kadar daha internete bağlanamayacağım ayrıca yaklaşık 3 saat sonra uluslararısı iktisat isimli anlamsız dersin sınavına gireceğim(yada o bana girecek 😆 )bunun için biraz acele yazdım ayrıca beynim ambale(bu kelimeninde nobran etkisi yaratması dileği ile 😛 ) olmuş durumda yanlış bir şey yazdıysam affalo herkese kucak dolusu öpück sevgi vsvsvs
Saygılar.
Mert 24.sayfada demiş ki... demiş ki:neyse fazla geyik yaptım ben çok ciddi bir adamımdır aslında.
innuendo demiş ki:Ben bu grubu cok seviyorum yav 🙂 icimden geldi 😀
ama ben seni bağnaz olmana rağmen seviyorum anti-social 😆anti-social demiş ki:hiç sevmiyom ben bunları alternatifçi bunlar
Teşekkür ederiz efenim çok kibarsınızJuMiLLa demiş ki:hastasıyız 🙂
abi elimde bilkent konserinizin bikaç video ve bikaç sarhoş kafayla çekilmiş fotorafı var, yalın bey ulaşsın dedik de adam meşgul valla. 🙂
😉
Levantine demiş ki:ayrıca çağdaşcım sorma bu aralar mert gaayet ciddi 😆 ben şahidim valla :twisted:
leylaa demiş ki:çağdaş da etleri yakmıştı 😀
layla demiş ki:hayatınızda başarılar , sadece müzikte dilemek olmak( ... 😛 ) müzik herşey de değil, arkadaşlıklar, aşklar da var dimi 😉 😉
leyla...
xesbane demiş ki:aslen ilk tanıdıımda hepsi böyle masum , güzel insanlar olarak görünmüş olsalarda şu sıralar kendilerine küsmüş bulunmaktayım...
CaGDaSH demiş ki:leylaa demiş ki:çağdaş da etleri yakmıştı 😀
layla'm lütfen insanların kafasına benim hakkımda yanlış bilgiler sokma 😀 öncelikle o etlerin yanmalarının sebebi mertin alışılagelmiş ilgisizliğiydi :evil: e zaten hakan meze yapmaya çalışıyodu uzun ise salata hazırlıyodu,tüm et işleri bana kaldı e bide mertin elektrikli mangalı bozuktu yükseltme-alçaltma seviyesinde sorun vardı rezistansa çok yakındı etler...
n'ooldu??
yandı tabi :x
diyeceğim şudur ki ben et yakmam et yanıyorsa benden değildir :evil: 😀
papaz eriği zamanında bekliyoruz cangız şöyle muhabbetin dibine vuralım bide tekirdağ rakısının tabi 😉
Amanini Leyla ole laflar etme bak feci bozusuruz bu intihar disinda kisimlara gelince gelmeyen cok kotu bisi olsun diyerekten konuyu bagliyorum 😀-minefield- demiş ki:walla arkadaşla içioz izmirdeyim, intihar planları yapıoduk 🙁 walla içine doğdu sanırım 😆 yok insanın böyle sevenleri olunca ölüm zor geliyor... şaka bi yana, sağolun dostlarım...
bu arada yaktığın et olsun be cnm, 😉 erik zamanı( bu da şarkı ismi gibi oldu 😀 )geldiğimde yine yapalım et mangal, rakı, yine seni mangalın başına koycam, yine yak canın sağolsun 😆
love song çalın bnm için bu hafta, öpüyorum hepinizi...
killing lonelines...
leyla...
CaGDaSH demiş ki:sanki geçen hafta ekledik :mrgreen:
ben yazdım mı arkadaşım geçen hafta ekleyemiyoruz mert beyin sınavları yüzünden şarkı ekleyemiyoruz diye? :evil:
bu arada 3 haftadır şarkı eklemiyoruz ki biz 😆
haftaya yardıracağız demektir bu,bizi izlemeye devam edin 🙂
macbeth demiş ki:CaGDaSH demiş ki:sanki geçen hafta ekledik :mrgreen:
ben yazdım mı arkadaşım geçen hafta ekleyemiyoruz mert beyin sınavları yüzünden şarkı ekleyemiyoruz diye? :evil:
bu arada 3 haftadır şarkı eklemiyoruz ki biz 😆
haftaya yardıracağız demektir bu,bizi izlemeye devam edin 🙂
hakan'ın dizi çekimlerini hesaba katmadınız galiba 😛
o artık bir dizi yıldızı