KIÇIMIN KILI! demiş ki:bugun if e anca sonuna denk geldim perfonmansızın, yinede guzeldi.. ilk defa izledim, sanırsam yolcuda cikiyomussunuz cumartesileri, fena bi grup degil gibisiniz, yani en kısa zamanda gelip izliycem sizi adam gibi ondan sonra yaparim kesin yorumlarimi.. sadece bascınızı cok sevmedim ne o oyle iri yarı, kabarik sacli filan hic olmus mu, yakismismi hic... cık cık cık...=)))
Aman efenim teveccühlerinize layık olmaya çalışıyorus 😆Levantine demiş ki:heheheeh ben çok eğlendim çok beğendim hatta takdir ettim.çokk başarılar 🙂 :twisted:
Bahar biliyorsun sınavlarım münasebtiyle sizleri fazla dinleymeedim fakat girişte söylediğin why do you love me isimli güzide eser benim nedenini bilmediğim derecedde sevdiğim bir parçadır artık stüdyolarınızı 2 parça yüzünden basıcam haberiniz olsun 😆bhrky demiş ki:ay burdan da bi tesekkür edeyim 😉 şöyle yalın'lı bi gestapo'yla bi daha yaparız artık güzel bi konser... çok sağolun çocuklar. çok güzeldiniz. başarılar...
Bak işte ben kızı çok severim ya leyla ne diim ben sana elbetteki birbirimizi kaybetmicez öle yolum düşürse lafını flaanda kabul etmiyorum elbette ki yolun düşcek :twisted: düşmezse ne olacağını biliyorsun :twisted: bunun dışında bak gelirsen söz sana papaz eriği alcam ne kadar sevdiğini bilirim 😉 irtibatı koparmayalım leyla 😉-minefield- demiş ki:Eski gitaristiniz dolayısıyla tanıştığım güsel insanlar, ne yapıosunuz? konserler fln coşmuşsunuz yine, orda olmak isterdim, seyfiyi kaybetseniz de beni kaybetmediniz, 😆 sizleri çok seviyorum, öpüyorum kocaman kocaman, Ankara'ya olurda yolum düşerse yine izlemek isterim sizi...
kendinize iyi bakın...
mucx mucx... 😉 8) 😀
leylaa...
Çok teşükkür ederiz efenim sempati konusunda gruba çok şey kattığımı biliyorum 😆 😆 😆 yok yok hepimiz ayrı ayrı çok sempatiğizdir 😆DeRiN_Su demiş ki:işinizi prof. yapıyorsunuz
ayrıca herbiriniz çok sempatiksiniz
beni kendinize bağlıyorsunuz sanırım bu da yeterli
basarılarınızın devamı diliyorum
Bekleris efenim valla hastenelerde olmasa görüşemiyeceğiz 😆Romi demiş ki:Arkadaslar dunku konserde bulunamadık yav malum sınavlar..Hepinize cok sevgiler birgun programınıza gelicez topluca Golge Lekesi olarak burada soliim de soz vermiş oluum 🙂
Teşekkür ederis efenim ayrıca nie kaçsın çocuk biz o kadar korkunçmuyuz? 😆 😆mavisakal20 demiş ki:arkadaşlar cuma günü if te olan konseriniz güzeldi tebrik ederim keşke gitaristinizde gelseydi 🙂 tebrik ederim umarım sizi daha iyi yerlerde görürüz
not : sizi sahnede 2 kez izledim ve vokaliniz bayaa iiymiş arkadaşlar böle bi adamı kaçırmayın derim 🙂
sevgiler
Sercanım çok teşekkür ederis efenim ama ben sana küstüm abi o gitarı aldıktan sonra bana nie çalmam için verdin :twisted: madem verdin o zmn nie bida göstermiyosun :twisted: o nası güsel bi gitar :twisted: off sercan offf valla VİCTORİA(sanırım yüce zatın ismi buydu)ile mutluluklar koçum ama gitar kardeşime çok yakışmış onu da demeden geçemiyeceğim bu arada bir organizasyon nasıl sorunsuz yapılır nasıl kar amacı güdülmez vs vs gibi pek çok konuda insanlara örnek olcak kadar başarılı bir organizasyon gerçekleştridiniz sercanım teprik ederim yani.Gecko demiş ki:If'teki performansınızdan dolayı;
mülayim davulcu dağhanıma, pedalların efendisi olma yolunda ilerleyen sempatik basçı mertime, tek gitar dağları deviren malmsteen çağdaşıma, yükselen yıldız ultra mikrofonik ses hakanıma teşekkür ediyorum (yalıncım senide bu teşekkür listesinde görmek istiyorum bundan sonraki konserde 🙂)
başarılar..
Grup adına konuşuyorum:aman abi nolcak 😆Bronx demiş ki:C.tesi günkü desteğinizden ötürü teşekkür ederim arkadaşlar çok sıcakkanlısınız 😀 Ayrıca sizin programınıza kalamadım nedeni biraz özel sonra anlatırım öpenzi 😉
Çok sağolun uyum zaten bizim grubun göbek adıdır 😆GaRReZ demiş ki:Arkadaşlar cuma gecesi ifte çok iyiydiniz.
Gerçekten çok çok uyumlusunuz. Tebrik ediyorum hepinizi.
Yolunuz açık olsun...
Sevgiler :metalhead