Aman Sercan'ın hiç öyle 7 aydır sahneye çıkmamış gibi durmuyordun o sahnede bile :twisted: hop hop zıplıyordun bir kez daha bana seni izlemenin ne kadar eğlenceli olduğunu hatırlattın yakında seninde konserlerin olduğunu biliyorum ve seni orda da yanlız bırakmayacağız ya bide bişi dicem harbiden Gryllus'u çok özledik en kötüsüde şu an don't cry'ı dinliyorum 😢 en yakın zmaanda sizden bu parçayı dinleyeceğim en kötü stüdyonuzu basarım 😆Gecko demiş ki:sevgili kardeşlerim,
uzun zamandır gelemiyodum, dün geldim çokta mutlu oldum..çünkü yalının gruba uyum sağladığını görmek beni çok mutlu etti, inşalla gittikçe yükselecek gestapo,artık kendinden daha emin bi grupla karşılaştım dün..
beni sahneye davet ederek yaptığınız jesti hiç unutmayacağım, zira kazadan sonra -ki bu 7 ay demek 😀 - ilk kez sahneye çıkmak ve özellikle sizinle beraber çalmak büyük keyifti benim için..
bide unutmadan sizi şöle iyi bi kalaylayacaktım ama kısmet olmadı 😀 sizi keyif yapın diye mi ortak ettik stüdyoya lem, çalışmıyo görürsem bidaha alırım anahtarınızı ona göre.. 😀
görüşmek üzere, kalın sağlıcakla..
Bunlar bilmez Tool'u ama söz veriyorum eğer bu hafta gelirsen schism çalarım 😛darklethe demiş ki:sober çalın aboneniz oliim canlarımm 😆 😆
Yok sana 80'ler daha ocak başına gitmedik ne yüzle 80'ler den parça istiyorsun 😆 😆Misery demiş ki:Arkadaşlar gene çok eğlendim,walla elinize ağzınıza sağlık ,bu arada Sercan'ın da dediği gibi Yalın gruba çok iyi oturmuş şu anda,tonları ve hepinizle uyumu tam olmuş;
yeni şarkılar bekliyoruz arkadaşlar mümkünse şöyle en 80'lerinden olsun 🙂
deepfloyd demiş ki:cagdasim o ne karizmadir ya valla kız olsam bilemiyorum artik... eheh😉
darklethe demiş ki:schism istemem SOBER isterim!!! çağdaş bi el at yawreemm!!! Vokal arkadaşın sesi çok güsel 😆 süper sölüceene eminim ..e hade be ya..ayıp edion sober ne demek çalarıs desenize!!!! :roll: 😆 😆
darklethe demiş ki:vokal arkadaş burnunu azcık aşşa indirebilse onada soracaktık ama her sahneye çıkan dev zannedio kendini galiba önyargısının temellerini attık arkadaşın hiçte hoş olmayan tavrıyla!! 😉 8 yaşından beri farklı kulvarda sahnedeyim!! ama kimseye dönüp arkama bakmayacak kadar küçültücü hareketler yapmadım!! çağdaşım canım varol arkadaşım..dinlediin için teşekkürler ..ben gayet beenmiştim vokal arkadaşımızın sesini ama sesle bitmiomuş herşey .. cts günü sahneden takıldıımız arkadaş başka birgün yolda bizim bizim samimiyete güvenerekten ''sober isteriz'' die seslenmemize kim bu salaklar der gibi arkadaşına bakış atıp mimik verip koşarak ayrılcak kadarda anormal davranışlara sahip bi kardeşimiz!! kaç yıldır show dünyasında arkadaş? benimsemiş her bi haltı..
dier grup elemanlarından çok özür diliyorum ama dinleyicinin eleştirme hakkı vardır galiba..sadece ses e bakmıoruz biz insanlar 😉 ilgilenen isteğimi dikkate alıp yanlış bi istekte olsa üşenmeden dinleyen herkese teşekkürler..
sizede vokal arkadaş .. dumurluğu malca tattık sayenizde 😆
pod-xt demiş ki:Selamlar efendim. nasılsınız iyimisiniz. programlarınıza bi ara damlamak isteriz yine bizim program öncesi. Bu arada vokalistinizle görülecek bir hesabımız var. Kendisine vermemiz gereken çok önemli bir belge elimizde. Söyleyin gelsin alsın. Görüşmek üzere. Kendinize iyi bakın iyi sahneler.😆