darklethe demiş ki:
vokal arkadaş burnunu azcık aşşa indirebilse onada soracaktık ama her sahneye çıkan dev zannedio kendini galiba önyargısının temellerini attık arkadaşın hiçte hoş olmayan tavrıyla!! 😉 8 yaşından beri farklı kulvarda sahnedeyim!! ama kimseye dönüp arkama bakmayacak kadar küçültücü hareketler yapmadım!! çağdaşım canım varol arkadaşım..dinlediin için teşekkürler ..ben gayet beenmiştim vokal arkadaşımızın sesini ama sesle bitmiomuş herşey .. cts günü sahneden takıldıımız arkadaş başka birgün yolda bizim bizim samimiyete güvenerekten ''sober isteriz'' die seslenmemize kim bu salaklar der gibi arkadaşına bakış atıp mimik verip koşarak ayrılcak kadarda anormal davranışlara sahip bi kardeşimiz!! kaç yıldır show dünyasında arkadaş? benimsemiş her bi haltı..
dier grup elemanlarından çok özür diliyorum ama dinleyicinin eleştirme hakkı vardır galiba..sadece ses e bakmıoruz biz insanlar 😉 ilgilenen isteğimi dikkate alıp yanlış bi istekte olsa üşenmeden dinleyen herkese teşekkürler..
sizede vokal arkadaş .. dumurluğu malca tattık sayenizde 😆
aman tanrıııımmmmm.
😢 bu, "ya istediğinis tool ossun çalaruk, sooleris onu da..." dedirtme politikası mıdır anlayamadım?
😀
maalesef sahneye çıkmanın bir çeşit iddia olduğunu düşünüyorum. bu, tevazudan uzak birtakım hareketler olarak da addedilebilecek, ego tatmini vak'asıdır. sahnede olan vokalin, gitaristin, bateristin, bas gitaristin, yaptığı takdirde, üzerinde hoş durmadığı kesinlikle söylenemeyecek hareketlerdir bence; sahnedeki grubun yaptığı yapacağı her hareketin, muhatap olan kişinin kişiliğine tecavüz söz konusu olmadığı sürece mübah olduğunu düşünenlerdenim. zira böyle düşünmeyen, bu tip bir iddiası olmayan kimselerin de sahnede bulunmalarına anlam veremiyorum,veremem de...ha kimileri bunu dile getirmez, göstermez, bunu göstermenin de yanlış olduğunu düşünebilir o ayrı. ama sokakta kolundan tuttuğumuz her adamın şarkı söyleyemeyecek ya da herhangi bir enstrüman çalamayacak olması da içinde bulunduğumuz-bulunacağımız tavrın haklılığını kanıtlar bence. neticede belli donanımları ortaya koyarak şov yapıyoruz ve sahnede olan, gerçek karakterlerimizden uzak başka birileri, çok da ciddiye almamak gerek.
😉
ne var ki ben böyle bir durumla karşılaştığımı hatırlamıyorum. niyetim inkar diil ama yani beni bi yerde gördün, benden samimi bir şekilde tool istedin ve ben de arkadaşıma dönüp kim bu salaklar dercesine mimik attım :!: :!: :!: 8O kesinlikle böyle bir olay yaşamadım yani sokakta benden tool istediğini hatırlamıyorum maalesef. karıştırıyor olabilir misin ya da resetlemem gerek kendimi eğer beni sahne dışında herhangi bir yerde görüp benden böyle bir isteğin olduysa ve ben de böyle bir eşeklik yaptıysam özür dilerim. ama vallahi billahi tallahi ole şeyler yapmam ben tanıyanlar bilir. :roll:
8 yaşından beri "farklı kulvarda" sahnede olup da bazı şeylerin dayatmaya varan tatlı ısrarlar yoluyla yaptırılamadığının farkında, olgun bir müzisyen olduğunu ümit ederek seni kıracağımısa kafamısı kırarıs diyorum...söz vermeyerek 1 bukle sober olmasa da yine bi tool çalalım sana ama bu hafta deil...
😀
pod-xt demiş ki:
Selamlar efendim. nasılsınız iyimisiniz. programlarınıza bi ara damlamak isteriz yine bizim program öncesi. Bu arada vokalistinizle görülecek bir hesabımız var. Kendisine vermemiz gereken çok önemli bir belge elimizde. Söyleyin gelsin alsın. Görüşmek üzere. Kendinize iyi bakın iyi sahneler.😆
ooo emanet geldi sonunda haa?
🙂 en yakın zamanda alayım onu da dinleyeyim bi güsel...
😀