ges-tapo demiş ki:Orkun bizi hiç tanımamamna rağmen bu doğru tespitlerin için çok teşekkür ederiz..
hiç önemlii diil bn doru olan seylerı savundum orda vee gercekten bu sacma konunun kapandından dolayı mutluyum.. :twisted: :twisted:
ges-tapo demiş ki:Orkun bizi hiç tanımamamna rağmen bu doğru tespitlerin için çok teşekkür ederiz..
RunRabbitRun demiş ki:Umarım aynı konserde bulunacağız ilerki günlerde bir aksilik olmazsa....
sertsessiz demiş ki:misal ben de grubumun isminin sertsessiz olmasını istedim, neden? kısaltması ss oluyor, yaa böyle bir şey işte.
okuduğum yorumlar çok iyi, bi gün ben de izlemek isterim.
orkunorkun demiş ki:ozman konser 17aralık cıvarlarına gelıoo .. snrm bizimde konser oluck garagede.. sizinki ?? artık ayarlasakta beraber cıksak sole guzel bi org. a_
merakla bekliorum arkdaslar..
basarılar.. Wink
Çok teşekkür ederiz ya artık ne diyelim zaten dağılma gibi bir olay grupta ki hiç bir elemanın aklına gelmedi sanırım bi 10 senede gelmez 😀cagrson demiş ki:gestapo kolay kolay dagılmaz be hocam ben RTB de onu gördüm...bence sizle calmak isteyecek lead gitarist oldukca fazladır... hiç merak etmeyin...arayı en kısa zamanda kapatacak birini bulursunuz...