yarınkii konserde orda yokuzz.. ama !! guzel haberlerinizi beklioruzz.. umrm verdiniz emeğin karşılınıı fazlasıyla alırsınzz alkışlarlaa.. 😉
basarılar .. 😉
basarılar .. 😉
BandRoll demiş ki:çok çok sağol..hatırlatayım yarın saat 15:00 civarı Gestapo Garage Rock Bar'da sahne alacaktır gelmek isteyenler buyursun gelsin kapımız açık 😀 😀
lostin1289mt demiş ki:izlemeye gelicez yarın sizi,başarılar tüm gruba,seyficiğim bir de burdan başarılar dileyeyim sana,burası da eksik kalmasın🙂
Çağrı,senin için repertuara 1Scorpions-1Bon Jovi-1 Deep Purple hatta abartıp 1de Dio koydurtmak istiyorum 😀 Ama Hakan Bey benim bu isteğimden sonra beni gruptan kovabilir o ayrı konu :mrgreen: Şaka bir yana bizde Hard Rock'ı çok seviyoruz ama gerek altyapıları gerekse abartı(taşş) vokalleri yüzünden oturmaları çok zaman istiyor ama zamanımız bol ve eklenecek daha 🙂cagrson demiş ki:...ama şunu söyliyim listenizde en cok u give love a bad name ile rock u like a hurricane i seviyorum...
Fahri,sağolasın senden bunları duymak ayrı bir güzel. Yeni gitaristimizle 1haftada bu hale geldik,durumumuzu en yakından sen biliyosun zaten 🙂 Artık zamanımız var ve gelecek konserleri bekle diyeyim sana 😉 İyi hoş adamsın da baba,bu "Carı" kim ya :mrgreen: Bizde Carı yok-bitane Çağdaş var 😀 Uykusuzluğuna bağlıyorum 😀DeadLead demiş ki:...yeni gitaristinizde hayırlı olsun, cuk oturmuş gruba, hic oyle yeni gelmiş gibi durmadı. Vokalinizde cok içten ve guzel soyluyo. Carı ve Daghanada bişi demicem artık, oturaklı elemanlar nede olsa...
Dostum,sağol! Dediğin gibi Hakan'ın mızıka şovu gerçekten farklı bir hava kattı konsere [Hakancım sana da burdan teşekkür edeyim 🙂 ]ama birde tef sürprizimiz vardı 🙁 Fakat stüdyolarda benim meşhur unutkanlıklarım yüzünden vokalimiz tefle beraber çalışamadı ve konser günü bi yanlışlık olur kaygısıyla o işe girişemedik. Ama Gestapo'da sürpriz bitmez 😉 Bu arada Seyfi'ye not: "Abi teşekkür'ü sana bırakıyorum 😉 sayfa dolsun :mrgreen: "bolahenkg demiş ki:...özellikle değişik sürprizler yaparak beni şaşırttınız...bu arada grubunuza yeni katılan seyfi dostumuza hoşgeldin diyorum...
Hoçam neden ayrı bi yeri vardı anlayamadım? 😀 Bu arada Ebru benim İngilizce Öğretmenim olur ve sanırım amatör gruplar tarihinde kimsenin ingilizce hocası,öğrencisinin grubunu dinlemeye gelmemiştir 😀 Sağol Ebrucum,konserde seni de eğlendirdik ya... Gam yemem artık 😉_DionYsOs_ demiş ki:...Bütün sarkılar cok güseldi ama '' Wicked Game'' in ayrı bir yeri vardı sanki🙂...
abi valla bi hafta öncesine kadar ben böyle bir şarkı olduğunu bile bilmiyordum hatta it's a sin de var bu ikisini bir hafta boyunca gece gündüz dinledim umarım becerebilmişimdir 8)bi daha haber vermeden zank diye Rock You Like A Hurricane girerseniz o sahneye cıkar, sizi tepe taklak ederim ona göre... Adam olun...
bizde bugün garajdaydık ve sizi izledik,ve oldukça eğlendik.seyficiğimizi ayrıca tebrik ediyorum ama diğer grup elemanlarıda çok iyiydiler,özellikle vokal baya iyiydi bence.BAşarılarınızın devamı...!!!!