Ayhanım sanırım o astığım çaputu soruyorsun uğur getirdiğine inanıyorum;öyle ki bi arkadaş içine milli piyango büyük ikramiye bana çıksın diye yazmıştı büyük ikramiye ona çıktı 😆 bi arkadaşın çocuğu olmuyordu o da diledi onun da çocuğu oldu 😆 bi arkadaş kördü çaputa değdikten sonra gözleri açıldı............ bak bu arada bi isteğin falan varsa çekinme söle biliyosun seni severim artıkın bi arkadaş kıyağı geçeriz 😉 farkındayım çok garip durdu ancak naparsın işte mukadderat.bolahenkg demiş ki:abiler resimler çok güzel.....mertimin basındaki tülbent vari değişik bi eşya var garej da da dikkatimi çekmişti nedir 0?
bird-y demiş ki:fotolar çok iyi,garaj da çok sağlam çaldınız bu arada..umarım tekrar çalarız birlikte biyerde bigün..başarılar dilerim..
denizea demiş ki:Biz de Gölge Lekesi Ekibi olarak Garage daki samimiyetinizden dolayı teşekkür eder başarılarınızın devamını dileriz..
denix
Cicatriz demiş ki:Forumdaki ilk msjimi Gestapo'ya atayim dedim.Cunku bunu hak ediyorlar.Hepiniz ayri ayri iyi dostlarsiniz.Gestapo icinse lafa soze gerek yok kesinlikle cok saglam bir grup.Sizinle iki kere ayni sahneyi paylastim.Umarim daha nice aktivitilerde beraber calariz ve hatta calacagiz gibi gozukuyo...
basarilarinizin devamini diliyorum...