F
Funkyou
http://www.gearnuts.com/store/detail/LPNSTDPLTACH
Şu sıralar şu gitar yöneldim diğer seçeneklerinde açıklamada chambered olayını görebiliyoruz
Ama bunda
şöyle bir ibare geçmiş tam olarak acaba chamberedın yeni karşılığı bu mu ?
- Modern weight relief lightens the load without sacrificing tone
Gibson forumunda bir arkadaşımız sormuş
Classic mahogany body and AAA flamed maple top deliver singing sustain şöyle bir ibare de var ki arada kalıyor insan .
" Hello Guys! I'm curios about one thing. What does the "New 'modern' weight-relief" means? A pseudonym for "chambered"? Or something new got invented?Nice guitars, anyway. Great thing that they added those push/pull features. Cheers.. Bence
Gelen cevap :
When they say "Weight-relief" it normally means they swiss cheesed the body to reduce the weight in certain locations. "
Yardımınızı bekliyorum.
Hocam kişisel fikrimi sorarsan, anladığım kadarı ile sıfır gitar alacaksın bence gibson yazısını boşver, Warmouth olması lazım yada ben öğrenir sana özel mesaj atarım istersen, yabancı bir site ile irtibata geç olmadı direk The Heritage e mail at aynı paraya custom bir gitar yaptır ve arkana bakma daha sonra şöylemi böylemi diye..
İstediğin gibi gönlünden geçen renk ve ebatlarda istediğin reissue yi yaptırırsın ve yapan adamlarda bu işin profesyonelidir, pişman olmazsın..
Gel bunca babayiğit telef olmasın vazgeç bu gibson sevdasından gibi oldu ama, öyledir de yani...