- Konu Sahibi Konu Sahibi
onurun gitarların resmini ekleyeyim belki damlar buralara hissedip , yurt dışında gerçi 🙂
hackeiommi, Iommi staylalar birdiniz iki oldunuz 😛
özelden konuşa konuşa inceden verdi telkini iommiye döndük farketmeden.
hackeiommi:
ben de manyetik olarak burstbucker 1 ve 2 yi çok severim, tam rock tonu veriyor ancak gitar ağacı da önemli. Ona göre manyetik takıyor gibson... Birgün ciddi ciddi ebayden biryerden bulup Iommi SG alacağım...
birader ilk defa senin bi mesajını beğeniyorum kıyamet geliyo heralde 😀triviumda matt heafy , in flamesin gitaristi , gary moore (the stumble şarkısında net görürsün) , white snakeden doug aldrich , hepimizin bildiği zakk , youtübeden net görebileceğin gaku ve charlie parra ve daha nicesi , tolga akyıldız bizim türkiyeden yetenekli bi arkadaş (hatta okanın programda smoke on the water çaldı orda net görürsün) , rhandy rhoads , kirk hammett ayrıca malmsteenin de bi gibson les paul gold top gitarı var 🙂 bunlar gibson les paul ile shred yapan adamlar benim sayabildiğim kadar. Peki neden olmasın ?
bu aletlerin fiyatına sanırım sg faded falan alınır 🙂 esp jackson strat (özellikle şu aralar adrian smith jackson sat arabayı dedirtiyor) sevdam hiçbir zaman bitmez alana dek ama dediğim gibi esas merakım bu gitarların niye lead dünyasında fazla rol oynamadığı yoksa metal gruplarında bolca sg mevcut. hatta randallcı onur vardı pek takılmıyor artık buraya sgleri boyayıp boyayıp metalci gitarı haline getiriyordu facebookta görüyorum arada.
HackeIommi'nin SG tarikatına beni de yazın 🙂
Sonunda ya göz altına alınacağım, ya forumdan şutlanacağım ya da boy hedefi olacağım veya hepsi birden 😀
Olmadı titan mitan misali organizasyon yapar, milletten parayı toplar Jay Dee Custom SG sahibi de olabiliriz cümbür cemaat 😗
Jay Dee (ve tabii ki John Birch) ölmeden bir şeyler yapmak lazım 😉
Doğuş'un deyimiyle " Babadan oğula nesil " değil galiba bunlar?
Bu arada Iommi de kendi kuşağı açısından bakarsak "shredder" sayılmalı herhalde, halen pentatonikleri en süratli çalan adamlardandır kendisi🙂
Bunu geç gördüm kusura bakmayın. Yanlış bilmiyorsam Tony Iommi Black Sabbath'tan önce caz ve blues çalan bir grubun gitaristi. İki parmağını kaybedince pentatoniklere mahkum kalıyor. Oysa teorisi falan çok sağlam. İki parmağı gidince doktor "Müzik haytaın artık bitti" demesine rağmen devam ediyor. Parmakları gitmese daha 70'lerde neler yapardı kim bilir?