P90 görüntü olarak pek hoşuma gitmiyor abi ama bakarım. Eyvallah. 🙂
Koyduğun resimdeki manyetik Fender manyetiği mi sanki? 😀
Ha, asıl şunlardan da alman gerek:
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=14238&gid=3439#.U7XfG7GE7Qw
P90 görüntü olarak pek hoşuma gitmiyor abi ama bakarım. Eyvallah. 🙂
Onun da P90 olduğunu şimdi farkettim 😀 Bunlar ne için diye sorsam? 😳Koyduğun resimdeki manyetik Fender manyetiği mi sanki? 😀
Ha, asıl şunlardan da alman gerek:
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=14238&gid=3439#.U7XfG7GE7Qw
Onun da P90 olduğunu şimdi farkettim farkettim 😀 Bunlar ne için diye sorsam? 😳
Aslında Strap Lock'un ne işe yaradığını sormuştum ama bunu da öğrendiğim iyi oldu 😀Kısaca kuvvetli single manyetikler diyeyim. Tony Iommi 70'lerde uzun süre bunlardan kullanarak ilk Black Sabbath tonunu oluşturdu.
Hikayeleri gitarpedalda bir yerde yazıyor.
Aslında Strap Lock'un ne işe yaradığını sormuştum ama bunu da öğrendiğim iyi oldu 😀
Aslında benim askının gitardan çıkma sorunu yok, yani şuana kadar olmadı. Benim istediğim; mesela gitarın duruşu fotoğraftaki gibi olacak ve askı hiç kaymadan gitarı o pozisyonda tutacak. Hani pürüzlü bir yüzey gibi. Böyle birşey var mıdır bilmiyorum ama umarım vardır 😀Hee 😀 Sabbath fanı olmak zor 😀 Bunlarla askıyı kitlersin, beri yanda pinni de sıkıca yakalarlar ve askı pinden kurtulmaz böylece.
Aslında benim askının gitardan çıkma sorunu yok, yani şuana kadar olmadı. Benim istediğim; mesela gitarın duruşu fotoğraftaki gibi olacak ve askı hiç kaymadan gitarı o pozisyonda tutacak. Hani pürüzlü bir yüzey gibi. Böyle birşey var mıdır bilmiyorum ama umarım vardır 😀
:banghead::banghead::banghead: Dikkatli bakmamışım abi ya.Yahu astığın resme hiç mi bakmıyorsun a Furkan?
şöyle ki 😀 tahmin yürütücem sadece.Askıyı tak sırtını yere paralel dursun sapıyla gövdesi aynı hizada.Sırtına gelen yeri aşağı çek.Önü havaya kalkınca öyle durur.Kaymamasını sağla sonra.Çok zor olmamalı.
Bc Rich Iron Bird ve çeşitli Jackson kv-rr larda denediklerimiz bu dediğimi,gitarın ne olduğunu bilmiyorum yoksa,fakat yapısal ve ya fiziksel hiç bir şekilde sıkıntı yaratacak bir işlem değil, en azından geri dönüşü var ve denemesi bedava 🙂İyi de SG gibi hafif bir gitarda o dediğini yapınca sap aşağı aşağı kayıyor. Hem bırakın, bu adam bir vida ile bile oynamasın, aklına girmeyin. Elindeki gitarı satacak daha.
Ibanez Grg270b gitarım 🙂Bc Rich Iron Bird ve çeşitli Jackson kv-rr larda denediklerimiz bu dediğimi,gitarın ne olduğunu bilmiyorum yoksa,fakat yapısal ve ya fiziksel hiç bir şekilde sıkıntı yaratacak bir işlem değil, en azından geri dönüşü var ve denemesi bedava 🙂
Bc Rich Iron Bird ve çeşitli Jackson kv-rr larda denediklerimiz bu dediğimi,gitarın ne olduğunu bilmiyorum yoksa,fakat yapısal ve ya fiziksel hiç bir şekilde sıkıntı yaratacak bir işlem değil, en azından geri dönüşü var ve denemesi bedava 🙂
Siteye girmeye çalışıyorum ama hata veriyor sadece bu kadar bilgi var yani elimizde 😀Olayın perde arkası yok ki anlayalım 😀
Yaa, yaaa!! Di mi ama? Nasıl aklımıza gelmedi? Ben de diyorum benim SG niye yerçekimine kapılıp duruyor? Yalnız önerinde ilginç noktalar var:
1- Askıyı aldık omuza tamam.
2-Lakin "sırtımızı" nasıl yere paralel getireceğiz? İnsan fiziği buna müsait değil.
3-Sırtımızın sapı neresi, gövdesi neresi? Bir de bunlar nasıl aynı gizaya gelir? Yoksa sap gövdeyi başka şeylerle mi karıştırdın?
4-Sırtımıza gelen neyi aşağı çekiyoruz?
5-Neyin önünü havaya kaldırıyoruz ve nereye kaymamasını sağlıyoruz?