Teşekkür ederim ama gitarlarım ne yazik ki başlangıç seviyesi değil o yüzden kendim girişmeyi tercih etmem. Ama çelik fret işi, dışardan sanıldığı kadar kolay bir iş değil. Bütün gitarlarim çelik fretli ve bazilarinin işlemleri yapilirken orda bulundugum icin sureci biliyorum. Gercekten normal fret isinden cok daha zor ve belli bir noktaya kadarda pahali olmasini anlayabiliyorum. Normalde karsiliyorum... Gunumuzde ucuz birsey kalmadi (kira, vergi , malzeme ,alet ,edavat).... Onuda makul goruyorum.. Doviz ile aliyorsun onuda anlayis ile karsiliyorum... Ama belli bir noktada insanlarin fiyat algisi gitti diye bunun yapilmasini dogru bulmuyorum. Ortalama çelik fret fiyatlarida 6 ile 8 bin tl arasinda suan... Piyasanin da ne oldugunu biliyorum. Demem o ki , bir sekilde bana bu fiyat sunuldu bende tercihimi kullandim ve gitmedim. Bu biz muzisyenler icinde gecerli... Her meslek dali icin gecerli... isini hakkiyla yapani kollamazsak , herkes bir bir bu insanlara mecbur kalacak... O zaman hakki olsa da olmasa da , isini emekle, hakkiyla yapan insanlari kusturdugumuz icin , bu tip insanlara mecbur kalacagiz... Kendi elimizle kendimizi yakmis olacagiz...