Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar yeni aldığım elektro gitarın sap tel yüksekliği enternasyon ayarlarını yaptırmak istiyorum. Ankara bunları yapacak iyi bir yer ve ortalama fiyatları nelerdir. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ankara'da Sarp Yılmaz Özatalay'a ve LuthierTürk'e götürdüm gitarımı. Ben ikisinden de memnun kaldım bence işlerini iyi yapıyorlar. Bir de forumda Kenan Usta'nın adını duydum fakat kendisine gitar götürmediğim için kendisiyle ilgili bir yorum yapamayacağım.
Fiyata gelince de değişkenlik gösterebileceği için bence direkt kendileriyle iletişime geçip ücret hakkında bilgi almaya çalışmanız en mantıklısı.
Temel bakımları kendim yaptığım için gitarı sadece leveling işlemine götürüyorum. Bu sebeple sadece ayarlama yaptırmak ne kadar tutar bir fikrim yok ne yazık ki.
Evrensel müzik evi var. Ben 3 gün önce götürdüm. Sap ayarı tel yüksekliği manyetik değişimi potans, switch bakımları vs. toplam 175 TL tuttuydu. İşçiliği çok güzel ve çok samimi birisi. Tavsiye ederim.