Alper 21 Ocak 2013 #26 Tebrik ederim, ilk çalışma ile sonrakilere baktığımda gerçekten güzel bir ivme görüyorum. Aynen devam 🙂
Tebrik ederim, ilk çalışma ile sonrakilere baktığımda gerçekten güzel bir ivme görüyorum. Aynen devam 🙂
elephantnoises 21 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 Teşekkürler arkadaşlar. Sapa ve headstocka girmiyorum artık, işi anlamsız uzatıyor. Sadece gövde çalışıyorum.
Teşekkürler arkadaşlar. Sapa ve headstocka girmiyorum artık, işi anlamsız uzatıyor. Sadece gövde çalışıyorum.
Alper 21 Ocak 2013 #30 Bu arada kullandığın boya hakkında bilgi verebilir misin? ( akrilik, selülozik vs.)
aimlessmentality 21 Ocak 2013 #32 Çok güzel görünüyor gerçekten, tebrikler. Bu arada sap değilde headstocka yapsanız aynı uygulamayı cidden güzel olabilir.
Çok güzel görünüyor gerçekten, tebrikler. Bu arada sap değilde headstocka yapsanız aynı uygulamayı cidden güzel olabilir.
M mistreated4u 21 Ocak 2013 #34 Gayet güzel olmuş yine, elinize sağlık. Bu arada, bence de matching headstock ile daha güzel olur. Ama bu hali de gerçekten güzel. Tebrikler! 🙂
Gayet güzel olmuş yine, elinize sağlık. Bu arada, bence de matching headstock ile daha güzel olur. Ama bu hali de gerçekten güzel. Tebrikler! 🙂
O Oguz92 21 Ocak 2013 #35 Tüpçü demiş ki: Taş gibi. Başka diyecek söz bulamıyorum. Hepsini görmek için tıklayın... bu yoruma +1 de benden.. nassı kıskanıyorum su anda nassı kıskanıyorum bi bilsen 😀
Tüpçü demiş ki: Taş gibi. Başka diyecek söz bulamıyorum. Hepsini görmek için tıklayın... bu yoruma +1 de benden.. nassı kıskanıyorum su anda nassı kıskanıyorum bi bilsen 😀
elephantnoises 21 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi #36 Teşekkürler arkadaşlar. Headstock işine de markadan dolayı girmiyorum 🙂
bl4ckbeard 21 Ocak 2013 #39 Elinize sağlık bence tam glam gitarı olmuş yanına deri pantolonda lazım 😀.