AykanKK 9 Mayıs 2014 #61 elephantnoises demiş ki: Cort vx'in son hali: 33340 eklentisini görüntüle 33341 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Çok yahşi olmuş, ama keşke matching headstock olsa, truss rod cover'dan ziyade komple kafa da kanlı gibi olsa, sonra bu gitar Pagan tanrılarına kurban olarak sunulsa falan 😛 Emeğinize sağlık, çok güzel olmuş 👍
elephantnoises demiş ki: Cort vx'in son hali: 33340 eklentisini görüntüle 33341 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Çok yahşi olmuş, ama keşke matching headstock olsa, truss rod cover'dan ziyade komple kafa da kanlı gibi olsa, sonra bu gitar Pagan tanrılarına kurban olarak sunulsa falan 😛 Emeğinize sağlık, çok güzel olmuş 👍
D du riechst so gut 9 Mayıs 2014 #62 Çok güzel ellerinize sağlık. Gitarı boyamak için ne tür boya kullandınız. Ne vernik kullandınız? Bide Zebra deseni nasıl verıyorsunuz?
Çok güzel ellerinize sağlık. Gitarı boyamak için ne tür boya kullandınız. Ne vernik kullandınız? Bide Zebra deseni nasıl verıyorsunuz?
elephantnoises 10 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi #63 Teşekkürler... Akrilik vernik ve boya kullanıyorum. Zebra tamamiyle el işidir.
A antbalci 10 Mayıs 2014 #64 Zebra baya iyi olmuş. Keşke işçiliği sıra sıra fototğraflasanız veya videoya kaydetseniz. İzlemesi çok keyifli olurdu.
Zebra baya iyi olmuş. Keşke işçiliği sıra sıra fototğraflasanız veya videoya kaydetseniz. İzlemesi çok keyifli olurdu.
elephantnoises 26 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #65 Son zamanlarda ufak tefek modifikasyonlarım oldu. Bunlar; Manyetik boyama: Manyetik çerçevesi boyama: Switch çerçevesi boyama: Pickguard yapımı: ve metal plaka kaplama: beğenilerinize...
Son zamanlarda ufak tefek modifikasyonlarım oldu. Bunlar; Manyetik boyama: Manyetik çerçevesi boyama: Switch çerçevesi boyama: Pickguard yapımı: ve metal plaka kaplama: beğenilerinize...
elephantnoises 26 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #67 uvidinli demiş ki: Güzel bir gelişme görüyorum, ellerinize sağlık. 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkürler 🙂
uvidinli demiş ki: Güzel bir gelişme görüyorum, ellerinize sağlık. 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkürler 🙂
dingdongdaddy 26 Eylül 2016 #68 çok eski başlıkmış yeni görüyorum.. müthiş gerçekten, elinize sağlık..
ata 26 Eylül 2016 #69 elephantnoises demiş ki: Yeni çalışmam. Bc Rich Vg1: 17675 eklentisini görüntüle 17676 eklentisini görüntüle17677 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Yalnız cidden muhteşem olmuş, blind test yapılsa custom shop zannederdim tasarımı 🙂
elephantnoises demiş ki: Yeni çalışmam. Bc Rich Vg1: 17675 eklentisini görüntüle 17676 eklentisini görüntüle17677 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Yalnız cidden muhteşem olmuş, blind test yapılsa custom shop zannederdim tasarımı 🙂
elephantnoises 27 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #70 Teşekkürler arkadaşlar. Gercekten zaman çok hızlı geçiyor 🙂