Gitar olmadan amfiyi test etmek mümkün mü. Bilgisayardan ?

Katana mini aldım ikinci el fakat elimde gitar olmadığı için takıp deneyemiyorum. Bulunduğum şehirde elektro gitar çalan bir tanıdığımda yok ondan da rica edemiyorum. Stüdyoda denerler mi ondan da emin değilim.

Gitar olmadan bu amfiyi test etmemin bir yolu var mıdır acaba ?
Jak dönüştürücü alıp bilgisayara bağlayabilir miyim test etmek amaçlı ve bu amfiye zarar verir mi ?
Yoksa seve seve gitar almayı mı beklemem gerek ?
Bilen arkadaşlar bir yol gösterirse sevinirim. Herkese iyi forumlar

Amfiye kabloyu tak, takınca az bi dip ses, kablo ucuna dokununca gürültü artıp şidetli uğultu yaparsa sorun yok amfide.
Mikrofon varsa o da olur, veya kulak içi kulaklık

Katana mini aldım ikinci el fakat elimde gitar olmadığı için takıp deneyemiyorum. Bulunduğum şehirde elektro gitar çalan bir tanıdığımda yok ondan da rica edemiyorum. Stüdyoda denerler mi ondan da emin değilim.

Gitar olmadan bu amfiyi test etmemin bir yolu var mıdır acaba ?
Jak dönüştürücü alıp bilgisayara bağlayabilir miyim test etmek amaçlı ve bu amfiye zarar verir mi ?
Yoksa seve seve gitar almayı mı beklemem gerek ?
Bilen arkadaşlar bir yol gösterirse sevinirim. Herkese iyi forumlar
Herkesin aklındaki o malum soruyu ben mi sormalıyım acaba ? 🤣

Bu noktada artık anlamlı değil tabii ama, aklınızda bulunsun. Böyle bir durumda en azından karşı taraftan güvence olarak amfiyi çalışır halde gösteren ve gitarla çekilmiş bir video vs atmasını isteyebilirsiniz almadan önce. Durumu açıklarsanız aslında gayet bir makul bir istek.
Hocam bütçem kısıtlı olduğu icin hem gitar hem de amfiye aynı anda para çıkışamıyordum. Bende amfiyi aradan çıkarayım demiştim. Aldığım satıcı güvenilir duruyordu ve herhangi bir sorunu olmadığı söyledi. Şuanlık herhangi bir sıkıntısı gözükmüyor ama haklısınız bir kayıt isteseymişim olabilirmiş. Artık sorun varsa da bana ders olsun.

Evet, gitarı amfiye bağlayan kablo Jack.
Alırken sordun mu çalışmayan bi düğmesi, bi kusuru var mı diye?
Yok" dediyse kusuru yoktur diyeceğim ama herkesi kendim gibi bilmek akıl kârı olmaz.

Yada git gitar satan bi yerde rica et kontrol için
Bir problemi yok dedi ama denemek lazım.
Daha gitar kablosu yokta dönüştürücü alıp 3.5mm jak kablosu ile denesem olur mu ?
Teşekkür ederim bu arada öneri için

Bir problemi yok dedi ama denemek lazım.
Daha gitar kablosu yokta dönüştürücü alıp 3.5mm jak kablosu ile denesem olur mu ?
Teşekkür ederim bu arada öneri için
Yani müzik aletleri konusunda ne derece yokluk olan bi yerde şehir-ilçede yaşıyorsun bilmiyorum ama şu düğünlerde çalanların orada veya bi düğün salonuna gidebilirsin gündüzleri açık diye biliyorum.
Yani artık amfiyi çantaya koyup yanına alıp yolda yürürken gitar taşıyan birinden rica etmeni önericem artık.
Ama en mantıklısı gitar vesaire müzik aleti satan bi yerden rica ediver, ellerine yapışacak değil ya adamların.
Ben üst eşik için tel alçaltma yaptım oturduğum dükkana gelen biri için, 1 lira da istemedim 15 dakika uğraştığım halde

Yani müzik aletleri konusunda ne derece yokluk olan bi yerde şehir-ilçede yaşıyorsun bilmiyorum ama şu düğünlerde çalanların orada veya bi düğün salonuna gidebilirsin gündüzleri açık diye biliyorum.
Yani artık amfiyi çantaya koyup yanına alıp yolda yürürken gitar taşıyan birinden rica etmeni önericem artık.
Ama en mantıklısı gitar vesaire müzik aleti satan bi yerden rica ediver, ellerine yapışacak değil ya adamların.
Ben üst eşik için tel alçaltma yaptım oturduğum dükkana gelen biri için, 1 lira da istemedim 15 dakika uğraştığım halde
Bende stüdyoya gitmeyi düşündüm de şimdi bilemedim para falan isterler ne derler diye. Dediğin gibi artik koca şehirde mutlaka gitar çalan biri vardır. Birini bulacağız.

Bende stüdyoya gitmeyi düşündüm de şimdi bilemedim para falan isterler ne derler diye. Dediğin gibi artik koca şehirde mutlaka gitar çalan biri vardır. Birini bulacağız.
Yok be kardeşim yaaa, bi gitar bağlayıp 1 dakika kontrol İçin de para istemezler, isteyecek kadar da kansız olamaz bi insan.
Müzik prova stüdyosu varsa çekinme git rica et, noolcak sonuçta taş atıp kolu yorulmayacak ki adamların.

Gitar konusunda da yardımcı olalım. bütçen neyse haber ver sıkı bi pazarlık yapıp aynı para 1-2 tık üst daha iyisini kapatırız.
İkinci el sitelerde gördüğün her fiyata da kanma.
Daha 3 gün önce bi kardeşe ibanez GRG, GIO'dan daha ucuza bunların 2,3 gömlek üstü modelini kapattık

Yok be kardeşim yaaa, bi gitar bağlayıp 1 dakika kontrol İçin de para istemezler, isteyecek kadar da kansız olamaz bi insan.
Müzik prova stüdyosu varsa çekinme git rica et, noolcak sonuçta taş atıp kolu yorulmayacak ki adamların.

Gitar konusunda da yardımcı olalım. bütçen neyse haber ver sıkı bi pazarlık yapıp aynı para 1-2 tık üst daha iyisini kapatırız.
Daha 3 gün önce bi kardeşe ibanez GRG, GIO'dan daha ucuza bunların 2,3 gömlek üstü modelini kapattık
Hocam para alacak bir sürü esnaf biliyorum malesef.

Öğrenci misin? Beni yanlış anlama. Para isterler ya da jack şimdilik yok vs deyince bir tuhaf oldum. İstersen kablo göndereyim sana. Ciddiyim.

İlginiz için teşekkür ederim. Normalde yaz ayında çalışırken almayı düşünüyordum fakat alamadım üniversite yüzünden. Burs paralarını biriktirerek aldım amfiyi. Belli miktar birikmiş para var ama gitara ayırmak istiyorum. Olmadı biraz daha biriktiririm.

Katatonia hocam, yok sağolun teşekkür ederim. Öğrencilik işte, Türkiye'de hobi edinme çabaları.

Tozlu rock, bugün pazardı soramadım yarın soracağım. Gitar için ise 4.5k ile nasıl güzel bir gitar olur bilemedim açıkçası. Ama bütçeyi bi' arttırayım direkt soluğu burada alacağım.

Efektlenmemiş, dawda ses kartıyla kaydedilmiş dijital ham bir gitar kaydına ihtiyacın var. Pc ses çıkışını direkt amfinin girişine verip test edebilirsin.
Aynısını telefondan da yapmak mümkün. Ama illaki bir jack kablosu ihtiyacın olacak. Kirlin marka jack kablosu öneririm. Uygun ve kalitelidir. Ve Pc bağlantısı için 3,5mm çevirici gerek.
Bence esnafa da rica etsen yardımcı olurlar. En azından almak istediğim gitarı kendi amfimle denemek istiyorum diye bir bahane uydurabilirsin. Daha sonra işini hallettiğinde gitarın fuşya rengi var mı diye sorup. Alacağın hayır cevabıyla da kaçış planın hazır. 😀

Efektlenmemiş, dawda ses kartıyla kaydedilmiş dijital ham bir gitar kaydına ihtiyacın var. Pc ses çıkışını direkt amfinin girişine verip test edebilirsin.
Aynısını telefondan da yapmak mümkün. Ama illaki bir jack kablosu ihtiyacın olacak. Kirlin marka jack kablosu öneririm. Uygun ve kalitelidir. Ve Pc bağlantısı için 3,5mm çevirici gerek.
Bence esnafa da rica etsen yardımcı olurlar. En azından almak istediğim gitarı kendi amfimle denemek istiyorum diye bir bahane uydurabilirsin. Daha sonra işini hallettiğinde gitarın fuşya rengi var mı diye sorup. Alacağın hayır cevabıyla da kaçış planın hazır. 😀
d5a91b6909a26eeb0e53f69f17c1ee969af15ade18dd3cdac18f0e9bd5951f98.webp

Sağolun hocam tavsiye için. Umarım gitarın fuşya rengi yoktur 😀

Geri