bütçemi aşıyo o gitarlargretsch'in 56 ve 61'le başlayan gitarlarına bak derim
bakıcam bi bakalım. 1480 tlye epiphone 339 pro var. onu da değerlendirebilirim. teşekkürler oyrum için.bu fiyat aralığında sıfır gitar almazdım ben olsam. sitede bi ekip oluşturuldu. her şehirden gitar deneyen ve kalite kontrol yapan kişiler var. kısıtlanmamak adına her şehirden ikinci el bak derim. ve bana göre ihtiyacın olan alet, semi hollow bi gitar.
gretsch videosunu falan izledim baya aklıma yattı. epiphone zaten aklımdaydı. 2. el bişey bulamazsam bunlardan birini deneyip alıcağım sanarımsitede gördüm sanırım. bi oscar schmidt oe30 vardı. fiyatına aldanıp göz ardı etme bence
Valla o zamam en iyisi Les Paul olur. Hatta benim de gitarım olan Cort CR Custom'ı öneririm. Epiphone'a göre f/p oranı daha iyidir. Bendekini satıyorum şu an ama onun için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın 🙂 İsterseniz sıfır alın ya da başkasından alın ama aynı fiyattaki Epiphone'dan daha çok tatmin eder..
Hocam arkadaş biraz yeni galiba. Les Paul alsam direk senin ilana bakacağım da almıyorum işte. Bir de çok memnundun neden satıyorsun?Valla o zamam en iyisi Les Paul olur. Hatta benim de gitarım olan Cort CR Custom'ı öneririm. Epiphone'a göre f/p oranı daha iyidir. Bendekini satıyorum şu an ama onun için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın 🙂 İsterseniz sıfır alın ya da başkasından alın ama aynı fiyattaki Epiphone'dan daha çok tatmin eder..
strat kasa sevmiyorum hocam.eğer humbucker olması şart değilse ikinci el güzel bir Fender Stratocaster da alabilirsin meksika üretim alternatif rock'a gayet iyi gidecektir.
Hocam ilanda da yazmıştım ya, maksat değişiklik olsun 🙂 Japon/Kore Les Paullere taktım da bu aralar öyle bir şey almak istiyorum satılırsa. Ama cidden 'keyfi' bir ilan yani acelem yok, alacak olursan beklerim 🙂Hocam arkadaş biraz yeni galiba. Les Paul alsam direk senin ilana bakacağım da almıyorum işte. Bir de çok memnundun neden satıyorsun?
Alamam herhalde şimdilik. 🙂Hocam ilanda da yazmıştım ya, maksat değişiklik olsun 🙂 Japon/Kore Les Paullere taktım da bu aralar öyle bir şey almak istiyorum satılırsa. Ama cidden 'keyfi' bir ilan yani acelem yok, alacak olursan beklerim 🙂
Valla belli olmaz içinden at çıkabilir abi 🙂O kadar dedikodusu yapılmış gitar alınmaz zaten. Hem çakmaymış diyolar. Antepli rıza usta yapmış. 😀
Amaan para dediğin nedir abi hallederiz 😀
Amaan para dediğin nedir abi hallederiz 😀
O değil de her konuda bi Greco/Cort muhabbetinden dolayı iyi küfür yiyoruz gibime geliyor 😀