- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bulabilirsem 2. el gibson studio düşünüyorum.schecter solo 6 custom kesinlikle bir bak derim.
ben de lp düşünüyordum ancak epiphone olacaksa olmasın dedim.
hocam bulabilirsem 2. el gibson studio düşünüyorum.schecter solo 6 custom kesinlikle bir bak derim.
ben de lp düşünüyordum ancak epiphone olacaksa olmasın dedim.
@hackeiommi abi bana değil de sana bir şeyler ayarlayalım. Bullet Strat var istersen.🙂
Aşçı, uşak fx loop'tan, bahçıvan ise gitardan sonra input'tan giriyordu dimi abi? 😀Aşçı, uşak, bahçıvan derken zincir tamamlandı tövbeestağfur 😀
Sonra hepsi amfiye..Aşçı, uşak fx loop'tan, bahçıvan ise gitardan sonra input'tan giriyordu dimi abi? 😀
Hocam bilerek seçtim demek çok ta doğru değil. ibanez de haklısınız yani p90 kısıtlar beni. gretsch in tonları çok hoşuma gitmişti. baritone konusunda pek bi bilgim yok açıkçası. blues da arada yani anca. asıl dinlediğim müzik tarzı alternative rock. ilerledikten sonra bayağı gitarda bi b.b. king çalmak isterim de ondan yani.
Elimde bulunan Yamaha Pac 611 HFM'i aldığım dönemde çok çekiniyordum. Sapta p90 manyetik, daha önce hiç denemediğim bir manyetikti. Bir süre sonra beğenmezsem tekrar değiştirmek zorunda olmak gibi bir sürü problem çıkaracak diye düşünüyordum. Ancak şöyle diyebilirim. p90 sadece blues manyetiği değil, anıldığı üzere. @hackeiommi Hakan Abi'nin de dediği gibi çatır çatır metal de yapılır. Özellikle basları fazla metal sololar sevenler için birebir bence. Ama dediğim gibi, bende genel kanıya uyarak blues vs dışında pek kullanmıyorum p90 manyetiği.
Ne buluyorsunuz P90'da anlamıyorum.
Nedir ne değildir merak edenlere, hatta etmeyenlere ben en azından Mountain-Leslie West, (West son zamanlarda -son albümü de dahil- ağırlıklı olarak singlecut ve doublecut LP formlarına P90'lı gitarlar kullanmakta. Ayrıca "Women Tone" denilen hadise de deşilebilir bu konuda) ilk dönem Black Sabbath (P90'lı SG + Laney + Rangemaster= 70 yılında çatır çatır metal soundu) deşmelerini tavsiye ederim aslında.
Eski gitarima HH manyetikler varken P90 taktim. Ton netlesti, baslar kaybolmadi. Yine HH duzenli bir gitar alacak olursam ozellikle neck manyetigini P90'la net olarak degisirim. Hic kullanmadiysan on yargiyla ne buluyorsun deme sakin. Rock, surf, blues, pop icin bicilmis kaftanlar.Ne buluyorsunuz P90'da anlamıyorum.