Videodaki adam kanalına bolca GN'R videoları atıyor ve büyük çoğunlukla EC 1000 kullanıyor Slash ve Izzy Stradlin örneklerinde. Dsl1 ile ben şahsen denemedim bu gitarı yalnız volume ve tone potansları ayarlanarak biraz daha 'dizginlenebilir', en azından ben EC 1000 elimdeyken bu şekilde kontrol edebiliyorum. Maksat alacak kardeşimizin fikri olsun.
Epiphone Customlarda Probucker 2 ve 3 takılı oluyor aksi bi durum olmadıkça. Rock için ideal, bununla beraber Gibson 490'ların çok net bir gömlek gerisindeler deneyimime göre.
Nakitte 40k verebilecek birine Gibson Les Paul Tribute & Studio fiyat olarak yüksek gelebilir. Yoksa istediği tarz için onlar da uygun gitarlar. 2.elde 50k civarı olanlar bile kelepir sayılır şu günün koşullarında.
@solitude71 abim bu gitarın satışına niyetlenmeden önce ben taliptim ilandaki gitarına ama kendisi o dönem karar vermediği için ben yine bire bir aynı renkteki modeli farklı bir satıcıdan almıştım. Solitude71 abimle ticaretimiz de olduğu için ben kendisine kefilim. Gitarım temiz diyorsa inanın mağaza kondisyonuna çok ama çok yakındır.