Gitar Seçimi Yardım!!

Dostlar merhaba,
Schecter solo 2 custom 6 taksitle almayı düşünüyordum..İkinci elde en maximum 40 bin nakite 1 ay sonra falan çıkabilirim.İkinci elde de epiphone 50s ler bu fiyatlarda bulunma şansı var
Sorum şudur ki;
Sahne almıyorum öyle bir planım yok
Evde çalan üniversite ögrencisi konumundayım.
Giriş-orta arasında bir düzeyde olduğumu düşünüyorum.Gitmem gereken çok yol var.
Elimde DSL1 amfi ve PPC112 kabin var.
Garry moore ve Slash favori sanatçılarım
Haliyle les paul kasalar çok hosuma da gidiyor.
Sizce seçmem gereken gitar nedir ?
Schecter solo 2 custom abartı bir tercih mi olur ? Biraz akıl verirseniz cok mutlu olurum.

Tanıdık güvenilir satıcı. 45 çıkarıyorsan git bunu al. Daha ucuzunu bulamazsın.

hakan abinin attığı gitar zaten rüştünü ispat etmiş bir seri ancak gary moore ve slash ile 50's epiphone dedikten sonra schecter çok modern kaçar hem ton hem gitar ağırlığı hem tuşe radiusu falan filan olarak. ha bu kadar vintage kafada değilim sen yanlış anladın dersen 42k liraya ec 1000 çok iyi gitar. jb 59 manyetik seti de cıncık gibi manyetik setidir. emg gibi steril ruhsuz değil.

edit piaf: diyeceğimi demeden bırakmışım ec1000 görünce. schecter solo 2 custom görsel ve spec olarka kafa karıştırıyor ama benim gibi les paul kafasındaysan kesinlikle o gitar bir les paul değil onu bilerek al. ton olarak asla tatmin etmez, pena atakları bile bambaşka paf manyetik klonlarında, tonu da geçtim hissiyat olarak da les paul ağırlığı ve sap yapısı yok. çok modern ve metal kafa bi gitar.

ha şunu da ekleyeyim senin alternatiflerin arasında yok ama cort cr300 manyetikler inanılmaz tatlı. emg retroactive fat55 var üstünde. hem paf klonu taklidi sarımlı manyetik hem aktif manyetik.

Son düzenleme:
Dostlar merhaba,
Schecter solo 2 custom 6 taksitle almayı düşünüyordum..İkinci elde en maximum 40 bin nakite 1 ay sonra falan çıkabilirim.İkinci elde de epiphone 50s ler bu fiyatlarda bulunma şansı var
Sorum şudur ki;
Sahne almıyorum öyle bir planım yok
Evde çalan üniversite ögrencisi konumundayım.
Giriş-orta arasında bir düzeyde olduğumu düşünüyorum.Gitmem gereken çok yol var.
Elimde DSL1 amfi ve PPC112 kabin var.
Garry moore ve Slash favori sanatçılarım
Haliyle les paul kasalar çok hosuma da gidiyor.
Sizce seçmem gereken gitar nedir ?
Schecter solo 2 custom abartı bir tercih mi olur ? Biraz akıl verirseniz cok mutlu olurum.
Gary moore, slash, dsl1 dediğinize göre sadece les paul kasaları değil tınısını da seviyorsunuz sanırım.

Ticareti bozmak gibi olmasın ama ltd ec1000 o tınıda bir gitar değil. Epey modern tarafa kayıyor o alet.

Solo 2 custom sahibi olmadım hiç, birşey diyemem. Ama kağıt üstünde güzel duruyorlar.

Eğer illaki gerçek les paul tonu istiyorsanız seçenekler daralıyor, epiphone custom belki temiz bulabilirseniz eski kore serileri güzel ikinci elde. Bazılarının fiyatları abartı ama belki pazarlıkla makul fiyata çekilebilir. Bütçe varsa gibson les paul studio.

Gary moore, slash, dsl1 dediğinize göre sadece les paul kasaları değil tınısını da seviyorsunuz sanırım.

Ticareti bozmak gibi olmasın ama ltd ec1000 o tınıda bir gitar değil. Epey modern tarafa kayıyor o alet.

Solo 2 custom sahibi olmadım hiç, birşey diyemem. Ama kağıt üstünde güzel duruyorlar.

Eğer illaki gerçek les paul tonu istiyorsanız seçenekler daralıyor, epiphone custom belki temiz bulabilirseniz eski kore serileri güzel ikinci elde. Bazılarının fiyatları abartı ama belki pazarlıkla makul fiyata çekilebilir. Bütçe varsa gibson les paul studio.
Amfi ve kabibi 1.5 sene önce almıştım.O zamanlar pasifica 112j kullanıyordum sonradan gitar hosuma gitmemişti degistirmek istedim ama yeni gitar bir türlü alamadım1.5 yıldır amfi ve kabin boşta duruyor 😅

Geri