Gitar sesini kulaklıktan almak mümkün mü?

Merhaba, yeni bir ses kartı (Behringer UMC22) aldım ve kurulumunu yaptım. Ancak kulaklığım USB girişli olduğu için doğrudan ses kartına bağlayamıyorum, bu yüzden bilgisayara takıyorum. Guitar Rig 7 kullanıyorum. Gitar sesini kulaklığımdan gecikmesiz olarak duymam mümkün mü?

Gecikmesiz diye bir olay yok, milisaniye vs bile olsa dijital çalarken mutlaka bir gecikme yaşarsın fakat oyuncu tayfanın ekran hz takıntısı gibi bir olay olduğunu düşünme, çok yüksek milisaniyeler olmadıkça rahatsız etmez. Usb'yi yine pcye bağlayıp ses ayarlarından çıkış sesini pcden gelecek şekilde ayarlayabilirsin ama biraz zahmetli, bunun yerine normal çivi jacklı bir kulaklık her zaman iyidir...

Female USB to jack aparatı iş görmez mi?
Kulaklık için usb yi çok tavsiye etmem. Ses çıkışı analog bir kanal ancak usb dijital bir protokol. Ses gecikmesi yaşayabilirsiniz, sisteminizin usb +5V ve toprak hattı (Graund) değerleri sesi bozabilir. Ayrıca usb kulaklığı bilgisayara takınca ses bilgisayarın veri yolu üzerinden iletilir, ses kartı dac özelliğinden faydalanamazsınız. Çevirici de önermem. bu sefer hem ses kartı hem de bilg dijital akışı çöpe gider. aldığınız çin mali çevirici dac kalitesine düşersiniz.

Geri