gitar ve amfi kombinasyonu

Hangi kombinasyon?

• Strat ve Katana Air

Oylar: 8 100.0%
  • SG ve Cube 30x

Oylar: 0 0.0%

• Toplam oy veren
    8
Herkese iyi günler dostlar. Şu an elimde 2000 çin üretimi bi Squier SE Strat var ve bir miktar da param var. İki seçeneğim var. Eldeki parayla Boss Katana Air alıp Squier SE strat ile kullanmak veya strat ile roland cube 30x ile takas edip elimdeki paraya epi sg g400 pro almak. Genelde rock, hard rock ve thrash çalıyorum. Eğer strat ve katana air ile devam edeceksem stratın bridge manyetiğini değiştirmem gerekecek. Sizin yüksek görüşlerinize ve bilginize ihtiyacım var. Ne önerirsiniz ne yapmalıyım ?

Wireless muhabbeti değildi de alacağım sesin kalitesi daha önemli ondan kafam karışık. Wirelesssiz olmaz diye bi kural yok benim için hep kabloyla çaldım şimdiye kadar. Ama bakınca katana airin imkanları daha iyi geldiği için katana air ve stratta karar kıldım

Hocam 3.5k bütçem var arkadaşım da acil paraya sıkıştı amfiyi satıcam falan dedi dedim bana sat. Yoksa o paraya gider ht5r veya dsl1cr de alınır. Neden katana air diyorum çünkü taşınır. Roland street cube, yamaha thr10 ve katana air arasında kalmıştım o yüzden katana air diyorum.
Ha cube30x demişsin o ne alaka dersen eğer gitar alsaydım o paraya başka birisi elimdeki stratla 30x i takas etmeyi kabul etmişti ondan öyle dedim

Geri