Merhaba herkese, bir elektro gitar aldım heves edip. En baştaki 1-2-3-4 parmak egzersizini yapmaya calısıyorum şu an. Ama şöyle bir sorunum var, benim klavye i tuttuğum elimin serçe parmağı daha önce kırılmıştı (amatör boxsör kırığı derlermiş) bildiğiniz metal kapıya vurup kırmıştım 20 yaşındayken. Şimdi 28 yaşımda gitarı elime alınca, serçe parmağımı doğru düzgün açamadığımı-doğru biçimde basamadığımı ve klavye tuttuğum bileğimde oluşan ağrıdan çok rahatsız oldum, yani nası desem ; parmağı uzatamıyorum, uzatmaya zorlasamda basınca çok zorlanıyorum. Başına böyle bişey gelipte acemiliği attıktan sonra gitar çalabilen varmı aranızda?
Hiç başlamassam mı bu şartlarda, yoksa egzersizlere devam et o parmaklar zamanla açılır dermisiniz?
Diğer pena tuttuğum elimle klavye tuttuğum elimdeki parmakları karşılaştırınca karşı karşıya getirip, yüzük ve serçe parmağım diğer elime göre daha az açılıyor. Canım sıkıldı gelip buraya akıl danışmak istedim.
Hiç başlamassam mı bu şartlarda, yoksa egzersizlere devam et o parmaklar zamanla açılır dermisiniz?
Diğer pena tuttuğum elimle klavye tuttuğum elimdeki parmakları karşılaştırınca karşı karşıya getirip, yüzük ve serçe parmağım diğer elime göre daha az açılıyor. Canım sıkıldı gelip buraya akıl danışmak istedim.