Bence övgü var, ben sevindim. 🙂Bir Cort sahibi olarak başlığa üzülsem mi sevinsem mi bilemedim..
Şaka yapıyordum ya 🙂 Üzülünür mü böyle şeye 😀 Sırf üstünde Epiphone yazmıyor diye belki de 400-500 lira az verdim 🤣Bence övgü var, ben sevindim. 🙂
samson da güzel hocam. Ben 2. El olarak baya ucuza almıştım mikrofonu. Bu arada TBone davul kitini görmüştüm Thomann da baya da fiyat performans ürünü gelmişti fakat mikser vs. Uğraşması zor gelince vazgeçmiştim 😀TBone ve Prodipe denilebilir sanırım.
Alırsan Cort olursun Mort. Şaka şaka. Cort'cular üzerime binecek şimdi. 🙂Sucukta Polonez gitarda İbanez
Salamda Ender gitarda Fender
Alırsın Ford olursun Lord
Kuzu kurdun yol Fordun ,
Naaaaaaaaabbbbbbbbbbbeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr😎
![]()
Benim bir dönem aldığım cort cr100 ün jack yuvası 2 günde içeri düşmüştü. Aldığım yere götürünce "Kort alırsan cort olursun" diyip yapmışlardı 😀Alırsan Cort olursun Mort. Şaka şaka. Cort'cular üzerime binecek şimdi. 🙂
alametifarikası herhalde, kardeşimin evl z4'te de jack sıkıntısı var 😀Benim bir dönem aldığım cort cr100 ün jack yuvası 2 günde içeri düşmüştü. Aldığım yere götürünce "Kort alırsan cort olursun" diyip yapmışlardı 😀
Hocam jack kısmının dışındaki civatamsı şey dönünce oluyor. Benim kullandığım çoğu gitarda başıma geldi. Ama bazılarında yuva içerden civatalı oluyor sıkıntı olmuyor 😀alametifarikası herhalde, kardeşimin evl z4'te de jack sıkıntısı var 😀
Hocam 80 dolarlık mikrofon ülkemizde 180-200 dolar o yüzden pahalı diyor millet 😀Baktığımızda sm 57 klasmanında ucuz kalan bir mikrofon 😀 Shure da sayılabilir . Sonuç olarak 190 200 lirayada mikrofon yapıyor. bin küsür lirayada . Zamanında cort x1 ler 150 200 ken custom seriler vardı stratları filan 2 3 bine gidiyordu 😀
aynen öyle yoksa shure tam fp markası 😀Hocam jack kısmının dışındaki civatamsı şey dönünce oluyor. Benim kullandığım çoğu gitarda başıma geldi. Ama bazılarında yuva içerden civatalı oluyor sıkıntı olmuyor 😀
Hocam 80 dolarlık mikrofon ülkemizde 180-200 dolar o yüzden pahalı diyor millet 😀
200 $ olur mu ? Zuhal'de SM57 ve SM58 300 $'a satılıyor. Orjinal Shure'lar Türkiye'de gereğinden fazla pahallıya satılıyor. Dolayısıyla bu kategoriye sokulamazlar. O yüzden de zaten piyasada bir sürü sahtesi dolaşıyor.Hocam 80 dolarlık mikrofon ülkemizde 180-200 dolar o yüzden pahalı diyor millet 😀
Bilgilendirme için teşekkürler. Ben en son 550lira civarında görmüştüm se şimdiki kurdan çevirmişim dalgınlığa 😀200 $ olur mu ? Zuhal'de SM57 ve SM58 300 $'a satılıyor. Orjinal Shure'lar Türkiye'de gereğinden fazla pahallıya satılıyor. Dolayısıyla bu kategoriye sokulamazlar. O yüzden de zaten piyasada bir sürü sahtesi dolaşıyor.