Çok komik gelecek ama ben gitarda Dragon Ball-Digimon müziklerini de bazen çalıyorum çok keyifli oluyor, hep normal parça çalmak insanı bayıyor. Onlar da rock oldukları için, bi de bücürükler geliyo bazen bize, o zaman bayılıyolar, ben fantazi olsun diye çalıyom bunlar da ciddi ciddi sen bunları çal bırak metallica'yı muse'u teo'yu falan diye, ben de onlar gidince tam gaz metallica devam 😛 😀 😀
Bazen elektroyu bass gibi çalmaya çalışıyorum. Bass tadı vermiyor tabii ama tok ses çıkabildiği de ortada 😀
Bazen kardeşimin kemanının (sap mı diyorlar ona) yayını tutup ibanezi keman gibi çalmaya çalışıyorum. Korkunç iniltiler yapıyor ama scratch için keman sapı ideal onu anladım 😆
Bazen de arkadaşlar gibi motor sesi çıkarıp tremolo koluyla yükseltince sanki vites değiştiren ve hızlanan araba gibi sesler çıkıyor.
Aklımdan türlü manyaklıklar geçiyor ama daha yol katetmem lazım. Şu rasmus'un Guilty klibindeki gibi o hareketleri ciddi ciddi yaparak çalmak heralde accaip olurdu. Adam gitarı savuruyor savuruyor eller kaymıyor. Heralde playbacktir, yapana helal olsun 😀 😀