Gitarı Islak Mendil ile Temizlemek

Merhabalar, gitarın gövdesini, tellerini ve klavyeyi (tellerin arasından) 2 günde bir alkolsüz ıslak mendille temizliyorum bu sorun yaratır mı? Aslında asıl sorun gövdenin terden pislenmesi ve bu gerçekten çok rahatsız ediyor, cevaplarınızı bekliyorum.

Benim deneyimlediğim kadarı ile ıslak mendil gövdede iz bırakıyor, özellikle gövde parlaksa aşırı belli oluyor. Ben, nanofiber bez deniyor sanırım, o bezi kullanarak Dunlop'un polish spreyi ile siliyorum, çok da güzel oluyor.

Selam. Telleri ıslak mendil ile silersen daha hızlı yıpranacaktır. Mikrofiber bez veya fazladan gözlük bezi varsa bunlar ile temizleyebilirsin telleri. Gövdeyi arkadaşların söylediği şekilde temizleyebilirsin.

Selam. Telleri ıslak mendil ile silersen daha hızlı yıpranacaktır. Mikrofiber bez veya fazladan gözlük bezi varsa bunlar ile temizleyebilirsin telleri. Gövdeyi arkadaşların söylediği şekilde temizleyebilirsin.
Teller biraz eski zaten yakında değiştireceğim, o zamana kadarda mikrofiber bez ile silerim sanırım, herkese cevapları için teşekkürler. 🙂

Geri