Merhabalar herkese. İlk gitarımı alacağım. Asıl çalmak istediğim Metallica ama sürekli heavy metal dinleyen birisi değilim arada Duman ,Mor ve Ötesi ve hatta daha soft şeyler de çalabilmek istiyorum. Araştırmalarım sonucunda bazı gitarlar arasında kararsız kaldım.
IBANEZ GRX20-BKN GIO RG Serisi IBANEZ GRX20-BKN GIO RG Serisi Siyah Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
IBANEZ GRG170DX-BKN GIO RG Serisi IBANEZ GRG170DX-BKN GIO RG Serisi Black Night Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Jackson JS11 Dinky 2-Point Tremolo Amaranth Klavye Jackson JS11 Dinky 2-Point Tremolo Amaranth Klavye Metallic Red Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
IBANEZ GRX40-BKN IBANEZ GRX40-BKN Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Donner DLP-124B LP Donner DLP-124B LP Elektro Gitar Paketi (Siyah) | doremusic
Amfi olarak Blackstar ID:Core 10 v3 almayı düşünüyorum başlangıç için iyi bir amfi olduğunu söylediler. Gitar+amfi için 16bin civarı bütçe ayırmayı düşünüyorum. Bu gitarlardan GRX20 ve Donnerı denedim ikisi de hoşuma gitti ama çalmayı çok bilmediğim için anlamadım pek. GRX20 almaya çok yakınım ama GRG170DX için bütçemi iyice zorlasam mı yoksa çok daha uygun olan Donnerı mı tercih etsem bilemedim. Jackson ve GRX40 hakkında pek fikrim yok fiyatları aynı aralıkta diye ekledim. Tavsiyelerinize ihtiyacım var f/p olarak ve benim tarzıma uygun en iyisi sizce hangisi?
Son düzenleme: