2. gitar olarak ne almalıyım

Kardeş sana kimse bu konuya gir cevap yaz demedi. Kafana silahta dayanmadı. Çarpı tuşu hemen sağ köşede. Hani istersen diye engel tuşu da koymuş adamlar. Her forumda yok bu özellik. Beğenmiyorsan bas tuşa kapat geç. Hani ben zaten bu konu için üye olmuştum, artık konu çözüme ulaştığı için girmeyeceğim ama senin için söylüyorum. İlla her konuya cevap yazmak zorunda değilsin. İlla her konuyu okumak zorunda değilsin. Beğenmediğin kişiler, beğenmediğin konular illaki olur, basacaksın engeli kapatacaksın.

İyiki de gitmişim. Kesinlikle böyle şeyler görerek, deneyerek alınmalıymış. Forumdan sosyal medyadan tavsiye ile olmuyormuş. Sonuç olarak alan memnun satan memnun oldu. Hepinize iyi forumlar diliyorum. Konuyu okuyan bir mod varsa konuyu kilitleyebilir artık.
benim lafım sana değildi de kardeş mardeş üslubuna dikkat et. bi anda mahalle kabadayısı oldun. sohbet ediyoruz zaten geyiğine yazıyorum istediğini al alma banane. istediğim yere de istediğimi yazarım sana mı sorucam? sen önce imla kuralları ve Türkçe'yi öğren. silahta diye bi kelime mi var. çarpı tuşunun yerini gösteriyor bana. kimseyle tartışmadım bu forumda üslubunca eğleniyoruz bilgileniyoruz. seni ciddiye almasan ilk entryimde gecenin bir yarısı 3 paragraf yazı yazmam.

benim lafım sana değildi de kardeş mardeş üslubuna dikkat et. bi anda mahalle kabadayısı oldun. sohbet ediyoruz zaten geyiğine yazıyorum istediğini al alma banane. istediğim yere de istediğimi yazarım sana mı sorucam? sen önce imla kuralları ve Türkçe'yi öğren. silahta diye bi kelime mi var. çarpı tuşunun yerini gösteriyor bana. kimseyle tartışmadım bu forumda üslubunca eğleniyoruz bilgileniyoruz. seni ciddiye almasan ilk entryimde gecenin bir yarısı 3 paragraf yazı yazmam.
Sen abi diyorsun da ben kardeş diyince mi üslub bozuk oluyor. Farkındaysan sen o üslubu kullanmadan önce herkese sizli bizli konuşuyordum. Önce bence sen kendi üslubuna bak.
Hayır bir de benim Türkçeme laf edene kadar bence sen de öğren. "akordeon mu alıyon" ya da "sana mı sorucam" diye kelimelerimiz mi var bizim?

Son düzenleme:

Geri