- Konu Sahibi Konu Sahibi
amfi en clean modda prosesörde drive amfi simülasyonu noise gate EQ Ayarı açık ton fena değil sanırım hallettim ama master potansını yükseltince ton saçmalıyo
amfi en clean modda prosesörde drive amfi simülasyonu noise gate EQ Ayarı açık ton fena değil sanırım hallettim ama master potansını yükseltince ton saçmalıyo
nux mg300Sinyal zincirin son derece bozuk oluyor bu durumda, kullandığın prosesör modelini yazabilirsen resimli olarak anlatmaya çalışacağım.
sadece bu işlemi yapsam yeterli midir hocam176290 eklentisini görüntüle176291 eklentisini görüntüle
İki kırmızıyı birbirine bağlamanız yetecektir, jak boyutları farklı olabilir bu durumda uygun bir dönüştürücü ya da kablo kullanabilirsiniz.
Hocam idcore'da gösterdiğiniz cab rig/ phones kulaklik çıkışı değil mi. Oradan amfiye nasıl giriş olacak. İki çıkışı birbirine bağlıyorsunuz sanki.176290 eklentisini görüntüle176291 eklentisini görüntüle
İki kırmızıyı birbirine bağlamanız yetecektir, jak boyutları farklı olabilir bu durumda uygun bir dönüştürücü ya da kablo kullanabilirsiniz.
Evet çok haklısınız, konu benim de kafamı karıştırmış 😅 Bir alttaki olması gerekiyor, teşekkürler uyardığınız için.Hocam idcore'da gösterdiğiniz cab rig/ phones kulaklik çıkışı değil mi. Oradan amfiye nasıl giriş olacak. İki çıkışı birbirine bağlıyorsunuz sanki.
cab rig kulaklık çıkışı hocamHocam idcore'da gösterdiğiniz cab rig/ phones kulaklik çıkışı değil mi. Oradan amfiye nasıl giriş olacak. İki çıkışı birbirine bağlıyorsunuz sanki.
176291 eklentisini görüntüle
176292 eklentisini görüntüle
Görsellerin olduğu mesajı güncelledim, tekrar bir gözden geçirin. ID Core üstünden Line kısmına bağlı olması gerekiyor.
Evet, olay budur sıkıntısız çalışması lazım 😁
Evet, olay budur sıkıntısız çalışması lazım