nasıl yani hocamTona etksini veya bunun sizin fark edebileceğiniz bir etki olup olmayacağını bilemeyiz. Uzun vadede gitariniz çöp olur yalnız.
Cevap verilecek bir şey değil yazdığın. Bilmediğin değerler hakkında yorum yapmamayı öğrensen iyi olur.Gitar sahnede dururken komple sahneyi yakın bence. Daha havalı olur.
Teşekkür ederim ilk gitarımdı neredeyse on beş yıl olacak kırılalı atmaya da kıyamıyorum hala kalbimde bir yara...Gitar sahnede dururken komple sahneyi yakın bence. Daha havalı olur.
Şaka bir yana gitara yazık olmuş. Fotoğrafları görünce bayağı üzüldüm. Geçmiş olsun.
Hahaha. Denemek istedim doğrusu, esktra olarak ince bir su zımparası ve cila sürdüm ben. Relic amaçlı yapmadım ben.Relic sevdasini gercekci oldugu surece anlarim da... gitarinizi neden yakiyorsunuz?
cringe.Kırık bir gitarım vardı ve yanık relic görüntüsü elektro gitarımdan kalma bir takıntı oldu sanırım. Sahnede kullanacağım akustik bir gitarım var. Onu da cilasını söküp bu şekilde yaksam tona nasıl etkisi olur?
seni bilemem ama müzisyenler olarak biz burada böyle aşağılayıcı kelimeler kullanmayız, hem de cringe gibi yeni nesilin ne olduğunu bilmeden kullandığı kelimeleri hiç. banlanabilirsin, imkanın varken değiştirmeni tavsiye ediyorum.Bu yazdığın yorumu da yaşına veriyorum.Profilinde yazan yaşın doğru olduğundan şüphe ediyorum. Fikrim bu doğrultuda.cringe.
cringe'in anlamını gayet iyi biliyorum ve sırf cringe yazdım diye banlayacaklarsa bir saniye bile beklemesinler 🙂 ne yazacağımı size soracak değilim. fikrimi belirttim. ayrıca bana ikinci tekil şahıs kipiyle konuşma hakkını size vermedim ve vermiyorum. lütfen haddimizi bilelim. foruma dün üye olmuş bir kişi için fazla iddialı şeyler yazmışsınız üstelik 🙂 beni bnlanabilirsin diye tehdit etmek sizin ne haddinize.seni bilemem ama müzisyenler olarak biz burada böyle aşağılayıcı kelimeler kullanmayız, hem de cringe gibi yeni nesilin ne olduğunu bilmeden kullandığı kelimeleri hiç. banlanabilirsin, imkanın varken değiştirmeni tavsiye ediyorum.Bu yazdığın yorumu da yaşına veriyorum.Profilinde yazan yaşın doğru olduğundan şüphe ediyorum. Fikrim bu doğrultuda.
üyeliğim 4 yıllıktı yeni hesap açmam gerekti, forum kurallarını okursan rencide edici şeyler yazmanın yasak olduğunu görürsün.cringe'in anlamını gayet iyi biliyorum ve sırf cringe yazdım diye banlayacaklarsa bir saniye bile beklemesinler 🙂 ne yazacağımı size soracak değilim. fikrimi belirttim. ayrıca bana ikinci tekil şahıs kipiyle konuşma hakkını size vermedim ve vermiyorum. lütfen haddimizi bilelim. foruma dün üye olmuş bir kişi için fazla iddialı şeyler yazmışsınız üstelik 🙂 beni bnlanabilirsin diye tehdit etmek sizin ne haddinize.
FİKRİM BU BAŞLIĞIN CRINGE OLDUĞU DOĞRULTUSUNDA.
Cringe. Kardeşim özel hayatımı mı anlatayım sana? İnsanların neyi sevip sevemeyeceğine de karışır olduk. 2008 yılından kalma bir gitarım var yangından benimle birlikte kurtuldu. Bu bi relic sevdası değil hayatımın temsili. Lütfen daha fazla yorum yapma.cringe.