gitarım ne kadar eder?

bende ki rengi 15000 lira, siyah ve bu gitarın en ucuz rengi ise 13700 lira. gitarı 1 yıldır kullanıyorum, herhangi bir kozmetik yada teknik sorunu yok. 2. elden satmak istiyorum değeri nedir?

bende ki rengi: Squier FSR Sonic Stratocaster HSS Akçaağaç Klavye 2ts Elektro Gitar,Squier FSR Sonic Stratocaster HSS Akçaağaç Klavye 2ts Elektro Gitar

en ucuz rengi: Squier Sonic Stratocaster HSS Akçaağaç Klavye Siyah Elektro Gitar,Squier Sonic Stratocaster HSS Akçaağaç Klavye Siyah Elektro Gitar

789324811_1639035701256152_2975981461945000862_n.webp

Sıfırı 15k ise, temiz ve ciddi bir kozmetik kusuru yoksa, 6000 9000 (max) arası gider gibi.

Alıcı olsam, sıfırını kartla ve taksit ile ücretsiz kargo ile alabiliyorsam eğer, bu gitarı almam için nakit 6k falan olması lazım. 1 lira civarı da kargom tutar. 7k ya bana gelir.

Sıfırı 15k ise, temiz ve ciddi bir kozmetik kusuru yoksa, 6000 9000 (max) arası gider gibi.

Alıcı olsam, sıfırını kartla ve taksit ile ücretsiz kargo ile alabiliyorsam eğer, bu gitarı almam için nakit 6k falan olması lazım. 1 lira civarı da kargom tutar. 7k ya bana gelir.
min 6000 az değil mi? birde kargo 1k tutuyor mu?

İkinci elde ölü fiyatına gider. ben olsam satmam. ya tut ya da takasta kullan. ben hiçbir gitarımı satmadım. takasta kullandım hep ikinci el alırken. amfi de öyle.

İkinci elde ölü fiyatına gider. ben olsam satmam. ya tut ya da takasta kullan. ben hiçbir gitarımı satmadım. takasta kullandım hep ikinci el alırken. amfi de öyle.
hocam aslında siyah haline dönüştürmek istiyorumda nası yaparım bilmiyorum, boyatmak çok pahalı tutar dediler siz nası ona çevirebilirim biliyor musunuz? ölü fiyatından kastınız nedir birde

hocam aslında siyah haline dönüştürmek istiyorumda nası yaparım bilmiyorum, boyatmak çok pahalı tutar dediler siz nası ona çevirebilirim biliyor musunuz? ölü fiyatından kastınız nedir birde
mesela 6.000 TL bence ölü fiyat. ama satarsan o fiyata gider. neden satasın. evimde yer kalmadığı için elimden çıkarmak gereken bir kabin ve bir amfimi çok düşük fiyat verdikleri için satmayıp arkadaşlarıma hediye etmiştim. ölücü kullanacağına onlar kullansın. takasta genelde burada çok güzel gitar ve amfi takaslarım oldu. gitar boyatmak gitarı fiyatı kadar eder bence o işe girme. gitarının rengi de çok güzel bana göre. zevk meselesi tabi de.

Geri