Neden yapılan her yorumda kavgaya ve gerginliğe meyilli olduğunuzu anlamak için. Epeydir dikkat ediyorum. Herhangi bir konu ne olduğu önemli değil. Biri bi fikir beyan ettiğinde yada gerçekten rahatsız etme amaçlı olmadan şaka takıldığında ya başlık sahibi ya da başka bir kullanıcı direk kılıcı çekiyor. Direk polemik. Direk gerginlik direk alıntılı yorumlar savaşı. Metrobüslerde otobüslerde yolda izde bakkalda çakkalda içi geçmiş ruhu kaybolmuş mendebur ve cahil olarak gördüğümiz huysuz tiplerden bi farkımız kalmıyor giderek. Farkındamısınız. Bak yukarda yaptığım yorumun ne sana ne başkasına bi zararı yoktur yersiz de sayılmazdı ama şuan yaptığım bu açıklama bakalım şimdi nasıl bi gerginliğin fitilini ateşliyor. Gülmeyelim mi takılmayalım mı şaka yapmayalım mı ? Atom mu parçalıyoruz. Namazda mıyız arkadaşım bu ne ya emekli albay tribiyile mi yaklaşacağız her başlığa. Ben takılır geçerim bazen ama bütün yorumlara göz atar bişeyler de öğrenirim. Kalabalık yapan sizsiniz kardeşim. Kavga düşkünleri. Ziyadesiyle yerini bulan şakalarda kendinizi küçük düşmüş hissinden arındıramadığınız için oluyor bunlar. Muhtemelen bu yorum imha edilir. Fakat istiyorum ki akıllarda yer etsin.