1000 tlye özel yapım kaliteli sap nereden buldunuz? Perde degisimi bile neredeyse o paralara yapiliyor. Yani Cin'den vs. belki bulursunuz da kaliteli olmaz.klavye boyna sökülüp tekrar yapıştırılması gerekiyor gibi duruyor. 200-300 liraya hallolur muhtemelen, 1000 liraya özel yapım kaliteli sap bile bulursunuz hocam naptınız
Hocam yanıtınız için teşekkürler;1000 tlye özel yapım kaliteli sap nereden buldunuz? Perde degisimi bile neredeyse o paralara yapiliyor. Yani Cin'den vs. belki bulursunuz da kaliteli olmaz.
Orijinal post sahibinin sorusuna gelince, bunu yapmanin kalici ve idareten olmak uzere iki çözümü var. Kalici çözüm klavyeyi sokmek, eski tutkal ve kiri temizleyip bastan yapistirmak. Idareten ise ayrilan yere yeni tutkal basip yapistirmak. Ikisinin maliyeti farkli olacaktir. Benim onerim bir gitar teknisyenine goturup her ikisi icin de fiyat almaniz olur.
Dediğim gibi buna benzer bi başlık vardı onu referans aldım 🙂)))klavye boyna sökülüp tekrar yapıştırılması gerekiyor gibi duruyor. 200-300 liraya hallolur muhtemelen, 1000 liraya özel yapım kaliteli sap bile bulursunuz hocam naptınız
Kadıköy dolu. Akla gelen isimler matt guitars - Hakan Seçkin, Feridun Tanrıkut, Uğur Elcik... Çok var. Kadıköy luthier diye google'a yazsanız daha çok isim çıkar.Hocam yanıtınız için teşekkürler;
Peki bana önerebileceğiniz luthier var mı İstanbul Anadolu yakasında ?