Grundar 8 Eylül 2017 #21 arkantos35 demiş ki: Yeni aldığım gitar için baya araştırma yapmıştım en son bu siteye göz attım bence işinize yarayabilir. Gitar Kursu İzmir Hepsini görmek için tıklayın... Gayet açık yazıyorum alınmayın, bi b.k yazmıyor verdiğiniz linkte, sakın siz bu sitenin reklamını yapıyor olmayın... 😕
arkantos35 demiş ki: Yeni aldığım gitar için baya araştırma yapmıştım en son bu siteye göz attım bence işinize yarayabilir. Gitar Kursu İzmir Hepsini görmek için tıklayın... Gayet açık yazıyorum alınmayın, bi b.k yazmıyor verdiğiniz linkte, sakın siz bu sitenin reklamını yapıyor olmayın... 😕
arzuyalcin 7 Ekim 2017 #22 Klasik gitar nasıl seçilir?Lütfen yardım edin gitarlar hakkında hiçbir bilgim yok
SilverSky 7 Ekim 2017 #23 arzuyalcin demiş ki: Klasik gitar nasıl seçilir?Lütfen yardım edin gitarlar hakkında hiçbir bilgim yok Hepsini görmek için tıklayın... Bir bilenle birlikte
arzuyalcin demiş ki: Klasik gitar nasıl seçilir?Lütfen yardım edin gitarlar hakkında hiçbir bilgim yok Hepsini görmek için tıklayın... Bir bilenle birlikte