Gitarın orjinal olup olmadığı

Arkadaşlar merhaba ben 1 hafta önce Orjinal olduğuna inandığım bir esp marka e ii horizon black cherry aldım.
Ama seri numarasından esp usa ya yazdığımda biz sadece amerikaya dağıttığımız için yok bizde bu numara dedi. Esp Japona sorun dediler sizce çakma gönderme olasılığı var mı Cangöz müzikten alındı. Thomann gibi sitelerde de satılıyor birebir aynısı aynı fiyat nereden baksan ben anlam veremedim bu gitarda sap ayarı düzgünken tellerin hafif cızırtı yapması (amfiye cızırtı sesi gelmiyor) normal midir ?

Cangöz resmi distribütör ... sahte gitar satması ve sana denk gelmesi inanılmaz düşük bir ihtimal.
Gitar ayar isteyen bir cihazdır, tel cızırdıyorsa ayarı yapılır cızırdamaz. Bazı cızırtı da amfiye yansımayabilir ama hiç cızırtı olmasa daha iyi tabi.

Cangöz resmi distribütör ... sahte gitar satması ve sana denk gelmesi inanılmaz düşük bir ihtimal.
Gitar ayar isteyen bir cihazdır, tel cızırdıyorsa ayarı yapılır cızırdamaz. Bazı cızırtı da amfiye yansımayabilir ama hiç cızırtı olmasa daha iyi tabi.
Anladım peki ben seri numarasından neden bulamıyorum ya da thomanndaki ürünlerle fiyatı neden aynı bu durum thomann da mı orjinal satıyor

Çek koy şu seri numarasının fotosunu da bakalım neyin nesidir.
29839409-b2ce-42dc-916c-e5890a08c827.webp

bu gitar Cangöz mağazadan mı alındı? .... öyleyse çakma olma ihtimali sıfıra yakın olmalı... distribütöre herhalde ESP çakma mal göndermez... konsinye alınıp birinin gitarını Outlet gibi satıyorsa bilemem ama seri numarası hariç gayet orijinal duruyor alet... bu arada seri no sistemi muhtemelen doğru, E-II Japon'lar o şekilde ES diye başlıyor hep

Geri