squiere dandik diyen ilk gitarist sensin herhalde yani tabi gibson la falan kıyaslıyorsan bilemem
Monster_YGT demiş ki:squiere dandik diyen ilk gitarist sensin herhalde yani tabi gibson la falan kıyaslıyorsan bilemem
manyetik_porecesi demiş ki:keano, ayıptır sorması, o resim nasıl 3 saatini aldı? Mürekkebi kendin mi yaptın allah aşkına?
Monster_YGT demiş ki:squiere dandik diyen ilk gitarist sensin herhalde yani tabi gibson la falan kıyaslıyorsan bilemem
OnurBattal demiş ki:01 demiş ki:OnurBattal,
Gitarını güle güle kullan.Strat ın köprüsü,jackplate i ve sap ağacı farklı (birds eye gibi görünüyor) gibi...
Standart bir modelmi?
Tesekkurler,
Model standart stratocaster. Bu yillardaki bicok stratlar bu sekilde. Govdenin arkasinda herhangi bir tremolo yayi, bosluk, delik ya da kapak yok. Bu da dolgun ton ve uzun sustain vermekte gitara. Normal stratlara gore daha ozgun ve carpici bir tonu var.
KoRnoManiac demiş ki:Monster_YGT demiş ki:squiere dandik diyen ilk gitarist sensin herhalde yani tabi gibson la falan kıyaslıyorsan bilemem
iyi de neden 20 kere yazdın ki? 😀
bu arada squirelere dandik diyen çok gitarist gördüm ben 😉
01 demiş ki:OnurBattal demiş ki:01 demiş ki:OnurBattal,
Gitarını güle güle kullan.Strat ın köprüsü,jackplate i ve sap ağacı farklı (birds eye gibi görünüyor) gibi...
Standart bir modelmi?
Tesekkurler,
Model standart stratocaster. Bu yillardaki bicok stratlar bu sekilde. Govdenin arkasinda herhangi bir tremolo yayi, bosluk, delik ya da kapak yok. Bu da dolgun ton ve uzun sustain vermekte gitara. Normal stratlara gore daha ozgun ve carpici bir tonu var.
İlginçmiş 🙂
Bu yıllarda üretilenlerin bu şekilde olduklarını bilmiyordum.
Stratocaster müptelaları arasındada ciddi ciddi bir inanış vardır genelde,arkadaki boşluğun ve pickguard ın altındaki boşluğun sesi etkilediğine dair.Tabi gerçeklik payı varmıdır yokmudur,kıyaslamak lazım.
Güle güle kullan...
koyayım tabi, cort action o:Monster_YGT demiş ki:arkada asılı duran ne ? onuda koyarmısın ? 😀
solitude71 demiş ki:
gitarin aynisindan Karakedi'nin bas gitaristinde var. tonlari baya guzel kendisi de sahane 🙂55 demiş ki:ben de taze taze koyayım:
K_r_m demiş ki:gitarin aynisindan Karakedi'nin bas gitaristinde var. tonlari baya guzel kendisi de sahane 🙂55 demiş ki:ben de taze taze koyayım:
ESP Eclipse-I CTM - VBK
Cort Neil Zaza Signature
Blue_hunter demiş ki:ESP Eclipse-I CTM - VBK
Cort Neil Zaza Signature
Abi süper ikili olmuş bunlar 😀