hadi ya hediyemiymiş 8O demekki hiç okumuyormuşum daha dikkatli olmam gerekiyor sağol 😀
karakedinin bass gitaristi artık Bora Egemen değildir MBM ve Magick'ten tanıdığımız Mustafa Kaya ' dır ... ayrıca Bora'nın gitarı bundan değil...kendisinin otuz küsür yıllık(daha yaşlı değilse) bi GIBSON ı var ... yanılmıyorsam modeli de EB3K_r_m demiş ki:gitarin aynisindan Karakedi'nin bas gitaristinde var. tonlari baya guzel kendisi de sahane 🙂55 demiş ki:ben de taze taze koyayım:
![]()
Mike demiş ki:karakedinin bass gitaristi artık Bora Egemen değildir MBM ve Magick'ten tanıdığımız Mustafa Kaya ' dır ... ayrıca Bora'nın gitarı bundan değil...kendisinin otuz küsür yıllık(daha yaşlı değilse) bi GIBSON ı var ... yanılmıyorsam modeli de EB3K_r_m demiş ki:gitarin aynisindan Karakedi'nin bas gitaristinde var. tonlari baya guzel kendisi de sahane 🙂55 demiş ki:ben de taze taze koyayım:
![]()
agmedcaliskan demiş ki:abi ben fender'e bayıldım ya
yuksek_dalga_boyu demiş ki:Ben bas gitarımı Fatih Yılmaza yaptırdım ve gerçekten benimde isteklerimi göz önünde bulundurarak mükemmel bir bas gitar ortaya çıkardı.
Bu çok özel bir bas gitar bana göre en büyük özelliklerinden biri 30 perdeli bir bas gitar
genel özellikleri:
Özellikleri:
Yekpare gövde
Gövde: maun,ayos
Sap: akçaağaç
Klavye: abanoz
Fretler:Jim Dunlop Jumbo Fret 30 perde
Manyetik: Seymour Duncan Dun Elektro Lipstick Manyetik
![]()