masterofpuppetsasd demiş ki:resmi once imageshack.us adresine yukle.sana bi sürü link vericek.onlardan direct link to image olanı kopyala mesaj yazma penceresine...işaretle ve img tusuna bas.
hautparleur demiş ki:gitar benim değil e-bayde 2.300$ a satılan bir gibson custom sadece...Ama inanılmaz yaaa ağlarsın bu ne kardeşim..katil eder insanı bu alet...
Atalay demiş ki:Ne güzel gitarlarınız var. Ben de değişik bir açıdan KV2 yi tekrar gösterime çıkartayım.
Orionzis demiş ki:
Bunlarda Ibanezin daha yakın acıdan fotoları =)
Norton_Antor demiş ki:Bana da beyazından geliyor bunun 4-5 ay sonra 🙂 (fabrikaya sipariş verildi 4 ay sürüyor dealer'a gönderilmesi)
hautparleur demiş ki:
gitar benim değil e-bayde 2.300$ a satılan bir gibson custom sadece...Ama inanılmaz yaaa ağlarsın bu ne kardeşim..katil eder insanı bu alet...
Orionzis demiş ki:
secks demiş ki:Norton_Antor demiş ki:Bana da beyazından geliyor bunun 4-5 ay sonra 🙂 (fabrikaya sipariş verildi 4 ay sürüyor dealer'a gönderilmesi)
beyaz kiri çok gösterir, kirli pis metalci gitarına pur-i pak kilise gitarı imajı, hımmm 🙂
hayırlı olsun
Orionzis demiş ki:
masterofpuppetsasd demiş ki:norton hayırlı olsun kv2 simdiden.bende ke2 karar kılmıstım sozde ama gene king v cezbetmeye başladı atalay arkadaş yüzünden :twisted:
Orionzis demiş ki:
PuNcHiE demiş ki:Ohannes!!! Sen bu solak ibanezi nerden buldun?!? nerden bulduğunu ve kaç para olduğunu detaylı bir şekilde yazarsan çok feci hayır duamı alırsın. 😀