DaveMustaine_64 demiş ki:Norton_Antor demiş ki:Atalay demiş ki:Ne evet ne hayır. Onun tam adı SL1 Soloisttir.Norton_Antor demiş ki:Atalay,
O resimdeki gitar SL1 değil.Soloist Pro.
Üzgünüm ama bu dediğin yanlış.1990 ve sonrasında üretilen Amerikan Soloistlerin adı SL1 Soloist.
Senin gitarın soloist pro ve 90lar boyunca da üretildi SL1lerle aynı anda ve adına Soloist Pro denildi.
Ki tek farkı adı da değil.Muhtemelen poplar senin gitarın.
Eğer sadece insanların hatalarını düzeltmek amacıyla mesaj yollayacaksan buraya bari doğru yap şu işi 🙂 Neyse, bilgi birikimine saygı duyuyorum ama forum kuralları dahilinde de olsa tavrına kişisel olarak saygı duymuyorum 🙂
Ben karışmak istemiyordum olaya ama madem bu kadar konuşuldu ben anlatıyim bildiklerimi
Sadece hataları düzeltmek amacıyla mesaj atmıyorum.Keşke öyle olsaydı da haklı yere suçlasaydın.
Atalay gitarını satmaya karar verdi diyelim.Birine sattı.Adam iki gün sonra geldi sen bana SL1 demiştin değilmiş bu diye.Böyle birşey olmaması için durumu düzeltmeye çalışıyorum sadece.
SL1 isimlendirmesini ise 1990'dan itibaren diye biliyordum.Düzelttiğin için teşekkürler.