Harley Benton Jazzmaster Kit
Köprüde Helmag Prototip Dualrail 🤘
Şu daphne blue ve Kaplumbağa kabuğu (+krem) ikilisi gitara en çok yakışan renklerden biri bence. Bende de bir ibanez rg var. Umarım bulabilirsem ben de bu pickguardlardan takacağım.
Harley Benton Jazzmaster Kit
Köprüde Helmag Prototip Dualrail 🤘
hocam bu askı hangi markanın acaba ?. çok beğendim
Müzik Markette David Gilmour askısı istiyorum dersen,bir çok markanın değişik fiyatlarını bulabilirsin..hocam bu askı hangi markanın acaba ?. çok beğendim
hocam bu askı hangi markanın acaba ?. çok beğendim
buradan aldım hocam müthiş kaliteli tavsiye ederim
hocalarım abilerim teşekkürler.Müzik Markette David Gilmour askısı istiyorum dersen,bir çok markanın değişik fiyatlarını bulabilirsin..
Yeni gelen American Deluxe ile hayırlısıyla Fender duvarını tamamladık 😃
Soldan sağa;
Mexico standard strat
Japan strat
American deluxe strat
Squier Korea strat
Custom shop 1955 strat
American standard strat
Player Plus strat
179940 eklentisini görüntüle
panter emel stratı elinizde paralansın hocam gayet şık olmuş.Katranı kaynattık, oldu şeker...
Emeği geçen @Gezginluthier @AveGuitars @Trcustompaints dostlarıma teşekkür ederim. Türkiyenin "en" leri dir hepsi.
180132 eklentisini görüntüle180133 eklentisini görüntüle
Teşekkürler, daha panterlerini siz paralayın inş.. @blackfriday666 deyimiyle "milf" gitardır kendisi..panter emel stratı elinizde paralansın hocam gayet şık olmuş.
Artık emektar denilebilecek kadar benimle olan DBZ Diamond BOLAB3-WH ve ufak aileye yeni katılan Cort KX507MS.
180131 eklentisini görüntüle
Teşekkürler dostum. Ben alırken çekinerek aldım, alışamam diye düşünüyordum ancak çok rahat ve alışması oldukça kolay. Yaklaşık 3 hafta oldu ilk 1-2 gün hariç hiç zorlanmadım. Tavsiye ederim düşünüyorsan.Güle güle kullanı hocam. Cort’un sap profili rahat mı? Fret ler kafa karışıklığı yaratıyor mu?