Suhr tabi ki 🙂 Buna biraz alisayim, oncelikle ya guzel bir kafa amp veya axe-fx 2 alayim ondan sonra inceleme olayina girerim. Simdi saz gibi caliyorum 🙂 Su anda aile resminde tek bu var ama cok fena seyler geliyor.
Maşaallah. Beyaz kellynin modeli ne. Ke3 desem sapta binding var. Ke2 desem neck thru değil.
buda benim kuzum🙂 fender custom shop 57 stratocaster relic
Güle güle kullan hoş olmuş.Gövde ke3, kendim kazıyıp boyattım, sap dk2'den çıkma, manyetikler jb ve jazz.
3 lerde yok diye biliyorum binding. Jackson sitesinden baktım orada da görünmüyor. Belki değişmiş olabilir de bilemeyeceğim.3lerde de var binding.
Sr22DeT, ağzımın sularını akıttın akşam akşam.. Enfesmiş..
Birşey dikkatimi çekti, MX250II '00 öncesi mi acaba? Başında custom shop kısaltması olmayan 8 haneli seri no.sunu ilk kez gördüm...
'00 öncesi üretilenler arasında gövdesi basswood olanlar bile mevcut, hepsi maun değil. En son çaldığım beyaz bir MX250II idi ve maun gövdeydi ama long tennon olmasına rağmen maple saptı mesela; çalarken o boşluğu hafifliği hissediliyordu klavyede. Hatta fingerboard da abanozdu.. Bu ESP özellikle customları üretirken resmen kafasına göre takılıyor, takip etmenin imkanı yok 🙂 Ama ben ilk defa 8 haneli seri no. gördüm bir Mx250II üzerinde.. İlginç. Belki de export model diyeceğim ama nasıl olmuş bilmiyorum.. Almakla akıllılık yapmışsın. Enfes gitarlar olmaları dışında ayrıca çok da iyi yatırım bunlar aynı zamanda (biraz dükkan sahibi gibi konuştum ama öyle maalesef..). 20 sene sonra bunlar büyük ihtimal şimdiki '67 Fender Strat'lar gibi olacak diye düşünüyorum..
Bu arada Japonya'ya gidiyor musun? Ben de senede bir iki kez gidiyorum, bu sene de yılbaşında oradaydım.. Belki bir dahakine Big Boss'a beraber gideriz.. 😆
Maple olabilir gerçekten. Maple+Maple modelleri de bayağı vardı piyasada bir ara..