@Quashtr, @semizotu25 Dun aksam kuru ekmek, bu aksam sade makarna vardi yemekte 🙂
şimdilik iyi ya makarna bitince? ekmek bitince 🙂@Quashtr, @semizotu25 Dun aksam kuru ekmek, bu aksam sade makarna vardi yemekte 🙂
şimdilik iyi ya makarna bitince? ekmek bitince 🙂
hoca açlıktan ölürkende hastane masraflarını karşılayacağına gitar alacak gibisin sende 😀
şaka bi yana ya ne sakat iş bu, ben gibi gitarlara sahip olmayı çok seviyon galiba bende öyleyim. elimde 5 kuruş para kalsın onada gitar alırım her halta gitar alırım kafayı bozdum gitarla aaah aah senelerdir ömrümden ömür gitti yatıyorum kalkıyorum gitar. rüyalarımda bile ne gitarlar deniyorum yaa hadi hayırlısı 😀 haftada enaz 2 kere farklı farklı gitar denerim rüyalarımda hadi hayırlısı bi zamanlar otomatiğe bağladıydım aydan aya değiştiriyordumda. şimdilik ona verecek para bulamıyorum hatun vsvs.. izin yok duman ediyor ortalığı lafı bile geçince gitar mevzusunun 😀
Yatak örtülerimiz aynı. 🙂rg serisi,prestige serisi,mtm2,epiphonenun üst serileri,mex fender, dk2, mh1000FR kullandım.. hepsini ya sattım ya takasladım.. ama bu benim vazgeçilmezim
emektar 89 model japonum,canavarım..
bc rich farklı bişey yahu.. 🙂3499 eklentisini görüntüle3497 eklentisini görüntüle3498 eklentisini görüntüle3499 eklentisini görüntüle
betrayer kardeş gitarın jack yuvası fln sağlam dimi 😀 😀 😀 😀
hehe iyimiş gel bigün kardeş kardeş yatalım yabancılık çekmezsin 🙂Yatak örtülerimiz aynı. 🙂
hiç bakmadım ben bakmadan yaparım öle işleri 😀😀😀