Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

image.webp
image.webp

Gibson Les Paul Custom '57, Jackson DX10D

jackson efendi artık satılık

gmulak Denemek için beklediğim bir adet pasif HH setli blackjack sls c-7 daha var. Eğer uygun şartları oluşturabilirsem, kendisiyle birlikte 7 telli serüvenim sona erecek. Haricinde 6 telli olarak peşinde timsah gibi gezindiğim birkaç gitar daha mevcut. Güvenliği zayıf banka ve ATM şubeleri araştırmalarım da gırla. Bakalım. 🙂

gmulak Denemek için beklediğim bir adet pasif HH setli blackjack sls c-7 daha var. Eğer uygun şartları oluşturabilirsem, kendisiyle birlikte 7 telli serüvenim sona erecek. Haricinde 6 telli olarak peşinde timsah gibi gezindiğim birkaç gitar daha mevcut. Güvenliği zayıf banka ve ATM şubeleri araştırmalarım da gırla. Bakalım. 🙂

Sls serisini duymuştum ama hakkında detaylı bilgim yok açıkçası😕 Sapla ilgili bazı revizyonlar yapmışlar sanırsam. Bende geçenlerde şektırımı ibanez Rg550 ile takas ettim. Endonezya-Kore-Japon dan yola çıkarak böyle amerikan tepelerine doğru tırmanıyoruz bakalım, hayırlısı🙂 Sonum amerikan strat olursa hiç şaşırmam hani😆

gmulak Denemek için beklediğim bir adet pasif HH setli blackjack sls c-7 daha var.
Yeni SLS serisini çok beğendiğimi söyleyebilirim. Kore Schecter'larda bence tek sorun fazla kalın etli sapa sahip olmalarıydı, firma sanırım gitaristlerin de isteklerine kulak vermiş. Enfes bir seri olmuş. Geçen hafta bir PT SLS denedim, hayran kaldım diyebilirim. Bence Cort'un geleceği en son noktadır bu gitarlar.

G&L Asat Tribute Classic'imizi de ekleyelim.. Swamp ash, MFD sap ve SD hot rails köprü manyetiği. Bu da normalde küçük setupımla veya balkonda akustik olarak çalınıyor. Bu da Kore üretimi çok iyi bir gitar.. Bir de sapı biraz daha etli olsaymış..

13497 eklentisini görüntüle

Bu sanırım benim eski gitarım olan tele. Çok özel bir gitardır, tonları da harika. İlk sahibi Amerikadan seçerek almıştı. Eğer aynı gitarsa çok şanslısınız. Güle güle kullanın.

Bu sanırım benim eski gitarım olan tele. Çok özel bir gitardır, tonları da harika. İlk sahibi Amerikadan seçerek almıştı. Eğer aynı gitarsa çok şanslısınız. Güle güle kullanın.

Teşekkür ederim. 🙂 Muhtemeldir. Başka bir gitara bakmak için SRV'ye gitmiş ve bunu akustik olarak deneyip çok beğenerek almıştım. SD hot rails bence çok yakışmıyor ama onun dışında bu gitarı gerçekten çok seviyorum.. Sapına da alıştım bu arada.

Teşekkür ederim. 🙂 Muhtemeldir. Başka bir gitara bakmak için SRV'ye gitmiş ve bunu akustik olarak deneyip çok beğenerek almıştım. SD hot rails bence çok yakışmıyor ama onun dışında bu gitarı gerçekten çok seviyorum.. Sapına da alıştım bu arada.

Bendeyken sap manyetiği stock bir manyetikti. Bu dediğim 3 4 yıl önce bu arada. Akustik sesi çok güçlü ve çok rezonatif bir gitardı. Hot Rod Deville ampliyle inanılmaz bir ikiliydi. Cidden tınısı hala kulaklarımdadır, bir gün iyi bir tele almak istersem mutlaka benzemesini isteyeceğim gitarlardan biridir bu Asat Tribute. Hot Rails yerine traditional bir tele neck manyetiği bence sizi çok daha fazla memnun eder. Güle güle çalın, çok güzel gitar, bende yeri ayrı 🙂

Bendeyken sap manyetiği stock bir manyetikti. Bu dediğim 3 4 yıl önce bu arada. Akustik sesi çok güçlü ve çok rezonatif bir gitardı. Hot Rod Deville ampliyle inanılmaz bir ikiliydi. Cidden tınısı hala kulaklarımdadır, bir gün iyi bir tele almak istersem mutlaka benzemesini isteyeceğim gitarlardan biridir bu Asat Tribute. Hot Rails yerine traditional bir tele neck manyetiği bence sizi çok daha fazla memnun eder. Güle güle çalın, çok güzel gitar, bende yeri ayrı 🙂

Tekrar teşekkür ettim . Bu arada yanlış ifade etmişsem düzelteyim: Sap manyetiği halen orijinal G&L MFD ve bence gayet iyi. Hot rails köprüde..

Tekrar teşekkür ettim . Bu arada yanlış ifade etmişsem düzelteyim: Sap manyetiği halen orijinal G&L MFD ve bence gayet iyi. Hot rails köprüde..

Aaa ben yanlış okumuşum, bu saatte de kafa kalmamış. Siz doğru ifade etmişsiniz de ben yanlış anlamışım. Ben de diyorum o saptaki güzelim manyetiği neden değiştirmişler.

Evet köprü manyetiği biraz güçsüzdü sapa göre, orjinal halinde yani. Neyse uzatmiyim daha fazla, tekrar güle güle kullanın diyorum.

Geri