Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

1.webp

Bunlar da benim bebeklerim <3

fretboard da kullanılan maple oldukça kaliteli görünüyor scalloped işi de temiz duruyor lakin alt 3 telden üst tellere çıkınca hissiyat değişmez mi? yani ne bileyim üst taraf düz alt taraf oyulmuş çalarken zorluk çıkarmıyor mu bu? geçiş esnasında?

Bu gitarın order i nı siz mi verdiniz Asım bey e yoksa 2. el olarak mı aldınız?

gmulak ses kaydi olarak bu guzele ozel bir kayit yok su an icin.insallah kayitlarda kullandigimizin disinda ozel birsey yapariz yakinda..

VanHalen dedigin gibi bir zorluk yok (tabi bu benim gitarist olmamamlada alakali olabilir) YJM signature kullandinmi bilmiyorum ama bu gitarin bahsettigin hissiyat olarak standart klavyeye nazaran bir eksisi yok.Yine altini cizelim ben aman aman bir gitarist degilim.

Order konusuna gelince ben 2. el olarak aldim.ilk sahibi bu konfigurasyonlami siparis etmistir orasini bilmiyorum.Yalniz Asim abiyle konustuklarimizdan bunun 2. pink cobra oldugunu biliyorum.Bu Grand Master firmasinda bir model olabilir yani...

ona bir yeni görünüm kazandırayım dedim kafa değilde kabinine parçaları hiç bir yerde yok kendi memleketinde bile çok sahne gezdiğinden yıprandı

Geri