26 Ağustos'u "Dünya Gitar Temizleme Günü" ilan ediyorum..
13352 eklentisini görüntüle
ibanez rr ?
26 Ağustos'u "Dünya Gitar Temizleme Günü" ilan ediyorum..
13352 eklentisini görüntüle
Ibanez PR1660. Pro Line serisi. Ibanez'in V5 manyetiklerini kullandığı ilk modeldir, yanlızca 1985 yılında üretildi.ibanez rr ?
Teşekkürler.ilginç ve nadir bir gitar güle güle kullanın.
Bu da benden olsun..
Fender Custom Shop 2002 kendileri.. Öyle her zaman her yerde görebileceğiniz gitarlardan değil. İlk sahibiyim ve 2 ana gitarımdan biri. Asla vazgeçemeyeceğim belki de tek gitar. Sayısız konser ve kayıt gördü bu canavar, ve inanın bir kere bile yarı yolda bırakmadı beni, sağolsun, varolsun 🙂 Geçtiğimiz ay artık kendini iyicene bırakan orjinal Fender humbucker manyetikler Seymour Duncan Invader set ile değiştirildi, eskisinden çok daha iyi oldu. Ayrıca özel Shishkov finishtir, arkası ile önü farklı renkler ve çok güzel farklı bir geçiş var arada..
9888 eklentisini görüntüle
Benim kızlar.. Odukça modifiye edilmiş bir G&L S-500 tribute ve sadece potansları değiştirilmiş bir G&L Comanche..
9889 eklentisini görüntüle
Senin kızlar da Laney eşliğinde iyice güzel olmuşlar 🙂
Öyle azizim. Zaten gitar ile aramızdaki duygusal bağ oradan kaynaklanıyor 🙂 Vandenberg'ler, Campbell'ler, Gilbert'lar, ters kafalı tüm süperstrat gitarlar, yıldızlı inlaylar, vs.. 🙂Gençliğimdeki o ağzımızın sularını akıtan süper stratları hatırladım birden, meh meh meh!! :greedy: