Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

Bu da benden olsun..

Fender Custom Shop 2002 kendileri.. Öyle her zaman her yerde görebileceğiniz gitarlardan değil. İlk sahibiyim ve 2 ana gitarımdan biri. Asla vazgeçemeyeceğim belki de tek gitar. Sayısız konser ve kayıt gördü bu canavar, ve inanın bir kere bile yarı yolda bırakmadı beni, sağolsun, varolsun 🙂 Geçtiğimiz ay artık kendini iyicene bırakan orjinal Fender humbucker manyetikler Seymour Duncan Invader set ile değiştirildi, eskisinden çok daha iyi oldu. Ayrıca özel Shishkov finishtir, arkası ile önü farklı renkler ve çok güzel farklı bir geçiş var arada..

9888 eklentisini görüntüle

Gençliğimdeki o ağzımızın sularını akıtan süper stratları hatırladım birden, meh meh meh!! :greedy:

Bazı şeyler zevk ve renge göre değiştirilir elbette ama, pek çok marka ve model amfiye hoparlör takviyesi hususu biraz beni delirtiyor. Malum sınırlarımız belli, 75 avroya da iyi hoparlör bulmak zor.
Sahi "Gitarını Göster" başlığıydı değil mi? Mil pardon 🙂

G&L Asat Tribute Classic'imizi de ekleyelim.. Swamp ash, MFD sap ve SD hot rails köprü manyetiği. Bu da normalde küçük setupımla veya balkonda akustik olarak çalınıyor. Bu da Kore üretimi çok iyi bir gitar.. Bir de sapı biraz daha etli olsaymış..

Image21.webp

Onlarca gitar,amfi,pedaldan sonra elimde kalanlar..kalacak gibi görünenler..
Shr-1b ve shr-1n (Hot rails candır) modifli aşık olduğum esp vintage plus'ım, sadece ts9 ve sonic stompla beraber kullandığım blackstar ht-5r amfim.

tn.webp

CYMERA_20120830_193358.webp

Buraya "gitarım" diyerek gitar koymayı isteyemedim nedense. Satışa sunduğum için "gitarım" olarak burada sergilemek garip geldi bana. Ama bu sefer ben de sunacağım çünkü satışa sunduğum bu iki gitarı da bebek gelene kadar satmamak üzere kendimce özelleştirmiştim.

Jackson haftaya gidecek. Fender'i de satışta tutmaya devam edeceğim. Ama ilk defa iki gitar da tam istediğim gibiydi o yüzden ikisinin de bende ayrı yerleri olacak. Bu sebepten gösteriyorum "gitarlarım"ı...

Jackson USA Fusion 1991 - Fender Standard Stratocaster Mexico 2006

DSCF3715.webp

Özellikler (1).webp

Özellikler.webp

Geri